ΕΛΛΑΔΑ

Bullying σε 13χρονο στον Γαλατά: «Μαμά, είναι η πρώτη φορά που θέλω να κοιμηθώ με ησυχία»

Bullying στον Γαλατά
Συγκινεί η αντίδραση του 13χρονου μετά την καταγγελία που υπέβαλε η μητέρα του για το bullying που υπέστη από δύο 24χρονους στον Γαλατά
PIXABAY

Συγκινεί η αντίδραση του 13χρονου μετά την καταγγελία που υπέβαλε η μητέρα του για το bullying που υπέστη από δύο 24χρονους στον Γαλατά

Για το bullying που υπέστη ο 13χρονος γιος της από δύο 24χρονους στον Γαλατά της Τροιζηνίας μίλησε η μητέρα του περιγράφοντας πώς κατάλαβε τα βασανιστήρια που περνούσε το παιδί και αποκαλύπτοντας την πρώτη αντίδραση του μετά την εξέλιξη που πήραν τα πράγματα.

Σύμφωνα με όσα είπε η μητέρα του 13χρονου στο MEGA το πρώτο δείγμα ήταν όταν ο 13χρονος, για τον οποίο είπε ότι είναι παιδί χαμηλών τόνων, άρχισε ξαφνικά να ζητάει χρήματα χωρίς να δίνει πειστικές απαντήσεις στην ερώτηση γιατί τα ήθελε.

«Τα μάτια του ήταν κόκκινα, τα χέρια του έτρεμαν. Τον ρώτησα “γιατί, τι τα κάνεις αυτά;”. Προσπαθούσα να τσεκάρω, αλλά δεν βρήκα άκρη» είπε η μητέρα του 13χρονου.

Τελικά η μητέρα του παιδιού κατάφερε να κάνε τον 13χρονο να ανοιχτεί και να της αποκαλύψει το bullying το οποίο δεχόταν αποκαλύπτοντας, μάλιστα, ότι μεταξύ άλλων τον απειλούσαν λέγοντας του «δώσε μας λεφτά, γιατί αλλιώς θα σκοτώσουμε τη μάνα σου».

Μετά την υποβολή της μήνυσης, δε, ο 13χρονος φαίνεται ότι ανακουφίστηκε καθώς όπως μετέφερε η μητέρα του της είπε «μαμά, είναι η πρώτη φορά που θέλω να κοιμηθώ με ησυχία».

Σύμφωνα με τη μητέρα του 13χρονου, μάλιστα, οι δύο καταγγελλόμενοι «δεν το έκαναν μόνο στο παιδί μου, αλλά και σε άλλα πέντε παιδιά» της περιοχής του Γαλατά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Bullying σε βάρος 13χρονου: «Δώσε μας λεφτά, γιατί αλλιώς θα σκοτώσουμε τη μάνα σου»

Καιρός: Με καταιγίδες και χαλάζι η Τρίτη - Έρχεται νέο σφοδρότερο κύμα κακοκαιρίας

Αγνώριστος ο Τομ Κρουζ σε αγώνα μπέιζμπολ – Χαμός στο twitter