ΕΛΛΑΔΑ

Εύβοια: Εντοπίστηκε νεκρός ο 69χρονος βοσκός στα Μεσοχώρια

Εύβοια: Εντοπίστηκε νεκρός ο 69χρονος βοσκός στα Μεσοχώρια
Εντοπίστηκε νεκρός ο 69χρονος αγνοούμενος βοσκός

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Εντοπίστηκε νεκρός ο 69χρονος βοσκός στα Μεσοχώρια Ευβοίας, που αγνοούνταν από το απόγευμα της Πέμπτης.

Το πρώτο θύμα της κακοκαιρίας Μπάλλος, είναι ο 69χρονος βοσκός στην Εύβοια, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από το ελικόπτερο της Πυροσβεστικής το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου.

O 69χρονος που είχε καλέσει σε βοήθεια λόγω των καιρικών φαινομένων, χθες λίγο μετά τις 22:00, και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του, βρέθηκε νεκρός στην περιοχή των Τσακαίων της Εύβοιας. Αυτή την ώρα αναμένεται στο σημείο ο γιος του για την αναγνώριση.

Νωρίτερα, είχαν βρεθεί κομμάτια του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαινε. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν η πόρτα και άλλα κομμάτια που δείχνουν πως το όχημα έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν στο Newsbomb.gr, πως ο άτυχος άνδρας που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά της κακοκαιρίας, ζούσε τα τελευταία έξι χρόνια στα Νέα Στύρα, όπου είχε φτιάξει στην περιοχή των Τσακαίων, μια κτηνοτροφική μονάδα. Ο 69χρονος έχει χάσει τη γυναίκα του, ενώ έχει επίσης χάσει και τον έναν του γιο σε ατύχημα.

«Ενημερώθηκα για το περιστατικό χθες το απόγευμα. Ο βοσκός βρισκόταν στην ένωση των δύο δρόμων κοντά στο παραλιακό μέτωπο των Τσακαίων, όταν κάλεσε την Πυροσβεστική, χωρίς καν να προλάβει να αναφέρει τα στοιχεία του, είπε: "με παρασέρνει το ρέμα χρειάζομαι βοήθεια" και χάθηκε το σήμα. Ήταν μέσα στο όχημά του όταν έκανε την κλήση, λίγα μέτρα μακριά καταλήγει το ρέμα», δήλωσε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της Κοινότητας Μεσοχωρίων κυρία Μαρία Ρούπα στο Newsbomb.gr.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Εύβοια: Εντοπίστηκε νεκρός ο 69χρονος βοσκός στα Μεσοχώρια

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο Χαλάνδρι

Ραγίζει καρδιές ο Πάρης Σκαρτσολιάς: «Τα όργανά του έσβηναν ένα ένα, έφυγε στον ύπνο του»