ΕΛΛΑΔΑ

Κοζάνη: Αναγκαστική προσγείωση ελικοπτέρου σε χωράφι (pics - vid)

Κοζάνη: Αναγκαστική προσγείωση ελικοπτέρου σε χωράφι (pics - vid)
kozanimedia.gr

Απίθανο και όμως…ελβετο-ελληνικό - Ελικόπτερο προσγειώθηκε ανάμεσα σε Κρόκο και Καρυδίτσα - Με επιβάτες από Ελβετία

Απίθανο και όμως συνέβη! Λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής, ένα… ιδιωτικό ελικόπτερο προσγειώθηκε ανάμεσα σε Κρόκο και Καρυδίτσα, κοντά στο κτίριο του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Κροκοπαραγωγών!

Οι τρεις επιβάτες του, όλοι από την Ελβετία, είναι καλά στην υγεία τους και όλα δείχνουν πως η προσγείωση στο συγκεκριμένο σημείο έγινε επειδή τα αεροδρόμια Κοζάνης και Καστοριάς είναι…εκτός λειτουργίας!!!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, οι Ελβετοί ξεκίνησαν από τη Ρόδο με προορισμό την Κέρκυρα, όπου, όμως, λόγω του κακού καιρού, δεν κατάφεραν να προσγειωθούν και, έτσι ξεκίνησαν προς τη Θεσσαλονίκη, με συνέπεια να καταναλώσουν περισσότερα καύσιμα.

Δείτε την gallery:

Έτσι, αποφάσισαν να προσγειωθούν στο συγκεκριμένο σημείο, κοντά στην Καρυδίτσα, όπου ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές, ενώ στο σημείο έφτασαν και κάτοικοι της περιοχής.

Οι επιβάτες, με τη συνδρομή του Κοζανίτη, ερασιτέχνη πιλότου Θέμη Μαγκλάρα, ήρθαν σε συνεννόηση με club αερολέσχης της Πτολεμαϊδας (υπάρχει ελικοδρόμιο), από την οποία και θα ανεφοδιαστούν με καύσιμα, για να πετάξουν προς Θεσσαλονίκη.

Πηγή: kozanimedia.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χριστουγεννιάτικο «κοινωνικό μέρισμα»: «Κλειδώνουν» οι αποφάσεις - Ποιοι θα το λάβουν

Η Λάρισα θα γίνει Αλγερία και η Πάτρα... Καραΐσαλι της Τουρκίας - Κλιματική αλλαγή

J2US: Ποιο ζευγάρι αποχώρησε - Ο ρόλος - έκπληξη της Κατερίνας Καινούργιου και οι δύο καλεσμένοι