ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Πέμπτη (28/10)

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Πέμπτη (28/10)

Ο αποχαιρετισμός όλης της Ελλάδα στην Φώφη Γεννηματά χθες, Τετάρτη, η οποία με τον θάνατό της ένωσε τους πάντες, το «αντίο» των παιδιών της που συγκλόνισαν με τα τελευταία λόγια προς τη μητέρα τους αλλά και οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν στο λαϊκό προσκύνημα της σορού της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής βρίσκονται στα περισσότερα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Πέμπτη (28/10).

Στα πρωτοσέλιδα η ομόφωνη καταδίκη της Έφης Κακαράντζουλα σε κάθειρξη 15 ετών στην δίκη για το βιτριόλι καθώς το δικαστήριο αφενός δεν της αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό και αφετέρου δεν έδωσε ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεσή της.

Θέση στα πρωτοσέλιδα και για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και του ηρωικού «ΌΧΙ» που είπαν οι Έλληνες στη φασιστική Ιταλία και στη συνέχεια στη ναζιστική Γερμανία.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και για την υπόθεση της καταδίωξης στο Πέραμα με τους επτά αστυνομικούς να αφήνονται ελεύθεροι μετά τις πολύωρες απολογίες τους ενώ το ίδιο αποφάσισαν ανακριτής και εισαγγελέας για τους δύο ανήλικους Ρομά.

Σημειώνεται ότι λόγω της εορτής της 28ης Οκτωβρίου σήμερα, Πέμπτη, κυκλοφορούν μόνο οι πρωινές και οι αθλητικές εφημερίδες

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Πέμπτη (28/10)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.