ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν-Χάρι: Γιατί οι πλούσιοι και διάσημοι γείτονές τους στην Καλιφόρνια μετακομίζουν άρον άρον

O πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ
O πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ
A.P

Οι δισεκατομμυριούχοι γείτονες του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ πουλάνε τις επαύλεις και τις υπερπολυτελείς τους βίλες και φεύγουν άρον άρον απο την πλούσια συνοικία της Καλιφόρνια, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Mail

Ο δισεκατομμυριούχος γείτονας του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ πουλά την έπαυλή του αξίας 19 εκατομμυρίων δολαρίων. Eίναι ο τελευταίος από τους πλούσιους και διάσημους κατοίκους του Μοντεσίτο -μεταξύ των οποίων και ο διάσημος ηθοποιός Ρομπ Λόου- που εγκαταλείπουν την περιοχή μετά την άφιξη του έκπτωτου πριγκιπικού ζεύγους.

Ο Πίτερ Σπέρλινγκ, γιος του ιδρυτή του Πανεπιστημίου του Φοίνιξ Τζον Σπέρλινγκ που ειναι ένας από τους 400 πλουσιότερους Αμερικανούς, πούλησε το ακίνητό του με επτά κρεβάτια και 13 μπάνια στη σικ γειτονιά του δούκα και της σούκισσας του Σάσεξ στη Νότια Καλιφόρνια φέτος τον Απρίλιο, σύμφωνα με έγγραφα.

H έπαυλη του ΣπέρλινγκDaily Mail

Ο δισεκατομμυριούχος κληρονόμος πούλησε επίσης μια άλλη έπαυλη μερικούς δρόμους πιο κάτω για 16,3 εκατομμύρια δολάρια τον Φεβρουάριο. Είχε προηγηθεί ο ηθοποιός Ρομπ Λόου που επίσης εγκατέλειψε το σπίτι του στη γειτονιά των γαλαζοαίματων τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο Σπέρλινγκ ήθελε μάλιστα τόσο πολύ να πουλήσει το σπίτι του στο Garden Lane λίγα τετράγωνα πιο κάτω από τον Χάρι και τη Μέγκαν, που μείωσε την τιμή συνολικά κατά 7,65 εκατομμύρια δολάρια.

Το σπίτι είχε αρχικά εισαχθεί στα 26,75 εκατομμύρια δολάρια, αλλά «έπεσε» κατά 4,25 εκατομμύρια δολάρια και τελικά πουλήθηκε σε ακόμη χαμηλότερη τιμή, έναντι 19,1 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αριστερά το σπίτι του νέου ιδιοκτήτη, δεξιά η έπαυλη των ΣάσεξDaily Mail

Η πρώην έπαυλη των Σπέρλινγκ που πωλήθηκε στις 6 Απριλίου 2021, αγοράστηκε από ένα καταπίστευμα του οποίου ο διαχειριστής είναι ο οικονομικός αναλυτής και δικηγόρος από το Λος Άντζελες Ρόμπερτ Γκίπσον, διευθύνων σύμβουλος της Gipson Hoffman & Pancione.

Αυτός θα μπορούσε τώρα να είναι ο νεότερος γείτονας των Σάσεξ - ή πιθανότατα ένας από τους πελάτες του που επιθυμούσε να αγοράσει το σπίτι ανώνυμα.

Ο Γκίπσον είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Wolfgang Puck Worldwide και μέλος της ομάδας στρατηγικού σχεδιασμού της World Gym International. Έχει υπηρετήσει στο παρελθόν στο διοικητικό συμβούλιο του Sundance Institute, του οργανισμού πίσω από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Sundance.

H πισίνα που θα απολαμβάνει ο νέος γείτοναςDaily Mail

Αστέρια όπως η Γκουίνεθ Πάλτροου και η Όπρα Γουίνφρεϊ έχουν επίσης σπίτια σε κοντινή απόσταση.

Το δημοσίευμα δεν σχολιάζει τους λόγους πίσω απο τη μαζική φυγή των διασήμων. Αφήνει να εννοηθεί ωστόσο οτι έχει να κάνει με την γειτνίαση με το ζεύγος που απασχολεί συχνά-πυκνά τη δημοσιότητα.

Η εντυπωσιακή έπαυλη που αγόρασαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ κόστισε 12.4 εκατομμύρια ευρώ. Το πρώτο κοινό ιδιόκτητο σπίτι των Σάσεξ βρίσκεται στο Μοντεσίτο της Σάντα Μπάρμπαρα.

O ηθοποιός Ρομπ ΛόουΑ.Ρ

Σε μία ειδυλλιακή περιοχή, μία ώρα και ένα τέταρτο έξω από το Λος Άντζελες, όπου κατοικούν οι πλούσιοι και διάσημοι από το χώρο του θεάματος.

Διαθέτει, μεταξύ άλλων, εννέα υπνοδωμάτια, δεκαέξι μπάνια, κήπους με λουλούδια, γήπεδο του τένις, πισίνα και έναν πολυτελή ξενώνα. Το νέο τους σπίτι βρίσκεται σε κοινότητα υψίστης ασφαλείας, στην οποία δεν έχουν πρόσβαση πεζοί και αυτοκίνητα. Η κατοικία είναι γνωστή ως Chateau Riven Rock και χτίστηκε το 2013, σε μία έκταση σχεδόν 19.000 τμ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πλεύρης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων μέτρων για μεικτούς χώρους – «Όχι» σε οριζόντιο lockdown

Άγριο έγκλημα στην Κρήτη - Σκότωσε με μαχαίρι την πρώην σύζυγό του και απειλεί να αυτοκτονήσει

Καταρρέει ο Ερντογάν: «Χαριστική βολή» η ενεργειακή κρίση – Ο κίνδυνος για την Ελλάδα