ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Δευτέρα (01/11)

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Δευτέρα (01/11)

Η συνάντηση του Τζο Μπάιντεν με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο περιθώριο της συνάντησης των G20 και τα μηνύματα που έστειλε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στον ομόλογό του του της Τουρκίας όσον αφορά τα F-16 και τους S-400 φιλοξενείται στα περισσότερα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Δευτέρα (01/11).

Στα πρωτοσέλιδα και η συζήτηση για τη λήψη νέων μέτρων με έμφαση στους μη εμβολιασμένους και τη λειτουργία των κλειστών χωρών εστίασης και νυχτερινών κέντρων προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του κορονοϊού μετά τα ανησυχητικά δεδομένα από τις καθημερινές εκθέσεις του ΕΟΔΥ όσον αφορά την πανδημία.

Θέση στα πρωτοσέλιδα και για τις ραγδαίες εξελίξεις στα Σκόπια μετά την παραίτηση του Ζόραν Ζάεφ από πρωθυπουργός μετά την συντριπτική ήττα του κόμματός του στις δημοτικές εκλογές της Κυριακής.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και για τη σύνοδο των G20 η οποία κατέληξε χωρίς κάποιο σαφές μήνυμα ειδικά για την κλιματική αλλαγή αλλά και για τη σύνοδο της Γλασκώβης η οποία έχει χαρακτηριστεί ως η τελευταία καλύτερη ευκαιρία για να περιορίσει ο πλανήτης τις επιπτώσεις από την κλιματική αλλαγή.

Στα πρωτοσέλιδα, τέλος, η αγωνιστική δράση στη Super League με τις νίκες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, την πρώτη ισοπαλία του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο αλλά και τις καταγγελίες του Άρη για αλλοίωση αποτελέσματος στον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Δευτέρα (01/11)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Φωτογραφίες - ντοκουμέντο από το όχημα ληστών που έσυραν γυναίκα στο καπό

Σάλος με τον Τάσο Ξιαρχό: Έκανε bullying σε κοπέλα για το πάχος της – «Βράζει» μαζί του το Twitter

The Voice: Η σύλληψη της Παπαρίζου, ο συνεργάτης του Αργυρού, τα ποντιακά και ο δάσκαλος Μουζουράκης