ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Τρίτη (02/11)

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Τρίτη (02/11)

Τα σεκλέτια του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την αγορά των Rafale από την Ελλάδα και την πρόθεση των ΗΠΑ να εγκαταστήσουν αμερικανική βάση στην Αλεξανδρούπολη με τον Τούρκο πρόεδρο να κάνει παράπονα στους Τζο Μπάιντεν και Εμανουέλ Μακρόν κυριαρχούν στα περισσότερα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Τρίτη (02/11).

Στα πρωτοσέλιδα και το αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων κορονοϊού που ανακοίνωσε χθες, Δευτέρα, ο ΕΟΔΥ σε συνδυασμό με τις συνεχείς συσκέψεις στην κυβέρνηση για τους τρόπους αναχαίτισης της έκρηξης της πανδημίας στην Ελλάδα.

Θέση στα πρωτοσέλιδα και για τις σαρωτικές αλλαγές στην Άμεση Δράση και τα υπόλοιπα μέτρα που ανακοίνωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος για την ΕΛΑΣ στη σκιά της αιματηρής καταδίωξης στο Πέραμα που άφησε πίσω της νεκρό έναν νεαρό Ρομά.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και για τη διάσκεψη του ΟΗΕ στη Γλασκώβη για το κλίμα και όσα είπαν οι ηγέτες του κόσμου για την ανάγκη λήψης μέτρων προκειμένου ο πλανήτης μας να συνεχίσει να είναι βιώσιμος.

Στα πρωτοσέλιδα και θέματα όπως η ομηρεία του κοσμήτορα σχολής του Πολυτεχνείου Κρήτης η οποία ήρθε στη δημοσιότητα μετά την παρέμβαση της υπουργού Παιδείας που ζήτησε έρευνα από τον εισαγγελέα αλλά και η παραίτηση του Ζόραν Ζάεφ και οι συνέπειες που μπορεί αυτή να έχει για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Τρίτη (02/11)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη δίκη για το βιτριόλι (pics)

Τάσος Ξιαρχό: Η απόπειρα αυτοκτονίας, τα «πισω-μπρος» στο Instagram και η «αμνησία»

Chaos: Παρουσιάστηκε επίσημα το ελληνικό Hypercar – Οι πρώτες εικόνες και τα χαρακτηριστικά του