ΕΛΛΑΔΑ

Βασίλης Λεβέντης: Η συγκινητική ευχή του γιου του για τα 70α γενέθλιά του

Ο Βασίλης Λεβέντης με τον γιο του Μάριο Γεωργιάδη
Ο Βασίλης Λεβέντης με τον γιο του Μάριο Γεωργιάδη
Facebook

Ο Βασίλης Λεβέντης κλείνει τα 70 σήμερα και ο γιος του, Μάριος Γεωργιαδης, έκανε μια συγκινητική ευχή στα social media

Τα 70α γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος συνεχίζει να δίνει τη μάχη με τον κορονοϊό στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται για 39 ημέρες.

Ο Βασίλης Λεβέντης εισήχθη για νοσηλεία στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στις 25 Σεπτεμβρίου καθώς κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία του σε ΜΕΘ λόγω επιπλοκών από τον κορονοϊό με τους γιατρούς τότε να χαρακτηρίζουν κρίσιμη την κατάσταση της υγείας του.

Με αφορμή τα γενέθλια του Βασίλη Λεβέντη ο γιος του, Μάριος Γεωργιάδης, προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση σto Facebook γράφοντας «μια ευχή έχω για τη σημερινή ημέρα γενεθλίων σου. ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ. Μας λείπεις, σε περιμένουμε σπίτι και σε αγαπάμε πολύ. Χρόνια πολλά πατέρα».

Η ανάρτηση του γιου του Βασίλη Λεβέντη

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Λεβέντης δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού με τη σύζυγό του να εξηγεί ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων «λόγω του ότι είχε ανεπάρκεια των νεφρών φοβόταν για κάποια θρόμβωση» είχε καθυστερήσει να προχωρήσει στον εμβολιασμό κατά της Covid-19.

Την κατάσταση της υγείας του Βασίλη Λεβέντη είχε επιβαρύνει το σοβαρό πρόβλημα υγείας με τον διαβήτη που αντιμετώπιζε με τον σακχαρώδη διαβήτη όπως είχε εξηγήσει στο Newsbomb.gr o διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού, Γιώργος Μπουλμπασάκος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Λάρισα: Κατέρρευσε on camera o διευθυντής της κλινικής Covid του Γενικού Νοσοκομείου

Κρούσματα σήμερα: Ολοταχώς για νέο «μαύρο ρεκόρ» - Φόβοι ακόμα και για 6.000 μολύνσεις

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη δίκη για το βιτριόλι (pics)

Δανάη Μπάρκα: Το πρώτο μήνυμα μετά το «χοντρή παρουσιάστρια» του Τάσου Ξιαρχό (photo)