ΕΛΛΑΔΑ

Γενετικό υλικό ενός εκ των δολοφόνων 84χρονης στην Κρήτη

Γενετικό υλικό ενός εκ των δολοφόνων 84χρονης στην Κρήτη

Στα «χέρια» της αστυνομίας ενδέχεται να υπάρχει γενετικό υλικό ενός εκ των δραστών της δολοφονίας της 84χρονης Σοφίας Κορναράκη.

Συγκεκριμένα, από τα νύχια της άτυχης γυναίκας ελήφθη σχετικό δείγμα και οι αρμόδιες Αρχές εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να πρόκειται για το DNA ενός εκ των δολοφόνων της ηλικιωμένης, σύμφωνα με το Cretalive.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δείγματα που ελήφθησαν από την γιαγιά θα συγκριθούν με τουλάχιστον 40 δείγματα, τα οποία μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί στο πλαίσιο των προσαγωγών που έχουν γίνει τόσο από την Επισκοπή όσο και από γειτονικά χωριά.

Οι συνθήκες δολοφονίας της 84χρονης και ο τρόπος που ενήργησαν οι δράστες αποκαλύπτουν ότι οι δολοφόνοι γνώριζαν πολύ καλά τη γιαγιά και τις κινήσεις της.

Να σημειωθεί ότι ο θάνατος της, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από την αυτοψία, ήταν ασφυκτικός, καθώς οι δράστες την φίμωσαν με κάποιο πανί.Η άτυχη γυναίκα εκτιμάται ότι δέχθηκε την επίθεση λίγο αφότου έκλεισε το μαγαζί για να πάει στο σπίτι της. Και αυτό γιατί η γιαγιά βρέθηκε νεκρή με τα ρούχα που φορούσε επιστρέφοντας στο σπίτι της.