ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Δευτέρα (08/11)

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Δευτέρα (08/11)

Η πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο των νέων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού και η κατάσταση στα νοσοκομεία μετά την πίεση που ασκεί το κύμα της πανδημίας φιλοξενούνται στα περισσότερα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Δευτέρα (08/11).

Στα πρωτοσέλιδα και οι πολιτικές εξελίξεις στα Σκόπια με τη διορία που έχουν δώσει τα κόμματα της αντιπολίτευσης στον Ζόραν Ζάεφ για να παραιτηθεί να εκπνέει σήμερα, Δεύτερα, και τον αρχηγό του εθνικιστικού VMRO-DPMNE, Χρίστιαν Μίτσκοσκι να διαμηνύει ότι δεν πρόκειται ποτέ να χρησιμοποιήσει το νέο όνομα της χώρας (Βόρεια Μακεδονία).

Θέση στα πρωτοσέλιδα και για τις εξελίξεις στη Λιβύη σε συνδυασμό με τις νέες κινήσεις της Τουρκίας στη χώρα αυτή ενόψει της συνόδου που συγκαλεί ο Εμανουέλ Μακρόν.

Στα πρωτοσέλιδα και το άγριο έγκλημα στον Βόλο με τον βαφτισιμιό να σκοτώνει τη νονά του επειδή εκείνη αρνήθηκε να του δώσει τα χρήματα που ζητούσε.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα στις διεργασίες για νέα μέτρα ανακούφισης νοικοκυριών και επιχειρήσεων από το συνεχιζόμενο κύμα αυξήσεων στο ηλεκτρικό ρεύμα και το φυσικό αέριο.

«Χτυπήματα» στα πρωτοσέλιδα και για την αγωνιστική δράση στη Super League μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΟ στη Λεωφόρο αλλά και τον επεισοδιακό αγώνα Βόλος-Άρης.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Δευτέρα (08/11)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Περιμένουμε μεγάλο σεισμό στην Αττική; Τέσσερις σεισμολόγοι απαντούν στο Newsbomb.gr

«Με ακινητοποίησε βίαια στον τοίχο και με βίασε» - Σοκάρουν οι καταθέσεις κατά γνωστού ηθοποιού

Σκόπια - «Βάζει φωτιές» ο Μίτσκοσκι: Δηλώνει πως δεν θα χρησιμοποιήσει ποτέ τη νέα ονομασία