ΕΛΛΑΔΑ

Χαλάνδρι: Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε η Κλοντιάνα Τσέλο, που πυροβόλησε τον γνωστό γιατρό

Χαλάνδρι πυροβολισμός
Η 49χρονη εικαστικός που πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της
Newsbomb.gr

Κατά της 49χρονης εικαστικού στο Χαλάνδρι που πυροβόλησε τον γιατρό ασκήθηκε νωρίτερα ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Προθεσμία ζήτησε και έλαβε η 49χρονη εικαστικός που πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της, γνωστό γιατρό, στο Χαλάνδρι, όταν τον επισκέφθηκε για να πάρει τη 12χρονη κόρη της, την επιμέλεια του οποίου έχει εκείνος.

«Έσωσα τη ζωή του παιδιού μου. Εγώ και η κόρη μου θα ήμασταν νεκρές τώρα. Δεν ήθελα να κάνω κακό σε κανέναν. Έσωσα το παιδί μου και τη ζωή μου. Πέντε χρόνια δεν είχα δει το παιδί μου, ήταν ο απαγωγέας και βιαστής της. Την βίασε, της χορηγούσε ναρκωτικές ουσίες, και έλεγε ότι έχει επιληψία για να την βιάζει. Όλα για την περιουσία μου τα κάνανε. Μαζί με άλλους διάσημους γιατρούς που βγαίνουν στα κανάλια και μιλάνε για την προστασία των πολιτών. Με άφησαν άστεγοι μου και μου πήραν το παιδί» είπε βγαίνοντας από τον ανακριτή η 49χρονη.

Νωρίτερα, σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

«Βίαζε την κόρη μου για 5 χρόνια»

Η Κλοντιάνα Τσέλο ανέφερε στον ανακριτή ότι ο 68χρονος οφθαλμίατρος βίαζε την κόρη τους επί μια 5ετία.

Η 49χρονη πυροβόλησε το μεσημέρι της Πέμπτης (12/11) τον 68χρονο άνδρα μπροστά στη 12χρονη κόρη τους και μάλιστα στη συνέχεια προσπάθησε να αρπάξει το παιδί από το αυτοκίνητο.

Προσπάθεια να αρπάξει το παιδί

Σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. έκανε λόγο για αποτυχημένη προσπάθεια της εικαστικού Κλοντιάνας Τσέλο να αρπάξει το παιδί από το αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν με τον γιατρό πατέρα του αμέσως μετά τους πυροβολισμούς.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Συνελήφθη, χθες (11-11-2021) το μεσημέρι στο Χαλάνδρι, αλλοδαπή κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα αρπαγής ανηλίκου και παράβαση της Νομοθεσίας περί όπλων και περί ενδοοικογενειακής βίας.

Η ανωτέρω λίγο νωρίτερα, είχε μεταβεί έξωθεν πολυκατοικίας στο Χαλάνδρι και τη στιγμή που ημεδαπός στάθμευε το αυτοκίνητό του στην πυλωτή της πολυκατοικίας, έβγαλε από την τσάντα της περίστροφο και τον πυροβόλησε, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ακολούθως με χρήση σωματικής βίας προσπάθησε να αρπάξει ανήλικη, η οποία ήταν μέσα στο αυτοκίνητο με τον ημεδαπό, πράξη όμως που δεν ολοκληρώθηκε λόγω της αντίστασης που προέβαλε η ανήλικη.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), οι οποίοι την ακινητοποίησαν και την προσήγαγαν στο οικείο Τμήμα Ασφαλείας όπου και συνελήφθη.

Από την έρευνα στο χώρο, βρέθηκε και κατασχέθηκε στην είσοδο της πολυκατοικίας ένα περίστροφο.

Εντός του οχήματος της κατηγορουμένης, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξωθεν της πολυκατοικίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο (2) μαχαίρια, ξίφος εντός θήκης, δύο (2) κινητά τηλέφωνα, τράπουλα και εγχειρίδιο.

Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Σε σοκ η ανήλικη

Την ίδια ώρα, σε κατάσταση σοκ εξακολουθεί να βρίσκεται η 13χρονη που είδε μπροστά στα μάτια της την μητέρα της να σηκώνει όπλο και να πυροβολεί τον πατέρα της στο Χαλάνδρι.

Η ανήλικη μετά το τραγικό περιστατικό οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής όπου μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ανέφερε τις σοκαριστικές στιγμές που έζησε, ενώ περιέγραψε σε παιδοψυχολόγο όλα όσα βίωνε τα τελευταία χρόνια.

Αρχικά το παιδί σημείωσε πως είδε την ίδια της την μητέρα να σηκώνει το όπλο και να πυροβολεί τον πατέρα της, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν αυτά τα χρόνια μεταξύ των γονιών της.

Πλέον οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. επιχειρούν να διαπιστώσουν την ταυτότητα του ανθρώπου που έδωσε το όπλο στην εικαστικό και τον λόγο για τον οποίο το έφερε συνεχώς μαζί της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χαλάνδρι: Η Κλοντιάνα Τσέλο, το εργοστάσιο σοκολάτας και το μυστήριο με τα 3 δισεκατομμύρια

Συναγερμός στην ΕΛΑΣ για νέες απάτες μέσω POS – Πώς «έφαγαν» χρήματα από 73χρονο στην Κυψέλη

Πιστοποιητικό εμβολιασμού: «Παράθυρο» για αλλαγές ως προς τη λήξη του από τον Θεμιστοκλέους