ΕΛΛΑΔΑ

Χαλάνδρι: «Δεν έστησα ενέδρα, δικό του ήταν το όπλο» - Τι υποστηρίζει η 49χρονη από τα κρατητήρια

Χαλάνδρι πυροβολισμοί οφθαλμίατρος
Τα νεότερα για την υγεία του 68χρονου οφθαλμίατρου
Intime News

Τι λέει η 49χρονη μέσα από τα κρατητήρια για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι - Τα νεότερα για την υγεία του 48χρονου οφθαλμίατρου

Η 49χρονη Κλοντιάνα Τσέλο που πυροβόλησε τον 68χρονο πρώην σύντροφό της στο Χαλάνδρι, παρουσιάζει τη δική της εκδοχή για το συμβάν, λέγοντας πως δεν έστησε ενέδρα: «Είχαμε ήδη κλείσει ραντεβού για τις 15.00 να έβλεπα για δύο λεπτά το παιδί. Είχα να δω το παιδί μου τουλάχιστον ένα χρόνο», είπε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις της στον Alpha.

Σε ερώτηση πού βρήκε το όπλο η 49χρονη τονίζει: «πώς αποδεικνύεται ότι ήταν δικό μου το όπλο; δικό του ήταν». Ωστόσο, ο ισχυρισμός αυτός έρχεται σε αντίθεση με όσα είπε το ίδιο το παιδί στους ειδικούς παιδοψυχολόγους της Αστυνομίας, ότι η μητέρα ήταν εκείνη που πυροβόλησε, βγάζοντας το όπλο μέσα από την τσάντα της. «Εγώ την αφόπλισα», είπε η 12χρονη στις Αρχές.

«Πήγα από τις 13:30 να δω το παιδί μου έστω για δύο λεπτά. Του στέλνω μήνυμα ότι "είμαι κάτω από το σπίτι ήρθα νωρίτερα γιατί ανυπομονώ να δω το παιδί μου". Ήρθανε στις 3 η ώρα. Αυτό σημαίνει στημένη ενέδρα από εμένα;» πρόσθεσε η 49χρονη και υπογράμμισε για το περιστατικό: «Φτάνουν το παιδί μου και αυτός στην πυλωτή. Με ανυπομονησία ανοίγω τα χέρια μου, αγκαλιάζω το παιδί που. Κατά περίεργο τρόπο εκεί που την έχω στην αγκαλιά γλιστρά. Κρατούσα το κινητό μου και το κλειδί του αυτοκινήτου, τίποτα άλλο. Τίποτα άλλο δεν είχα επάνω μου».

«Το παιδί αρπάζει το κλειδί από τα χέρια μου και τρέχει να κρυφτεί στο αυτοκίνητό μου με σκοπό να την ακολουθήσω κι εγώ. Για να το σκάσει από αυτόν. Εκείνος βγάζει πιστόλι και λέει "γύρνα πίσω θα πυροβολήσω τη μάνα σου". Τον βλέπω με το πιστόλι και ορμάω κατά πάνω του να του το πάρω. Έφυγαν κάποιοι πυροβολισμοί, στο ταβάνι, στον τοίχο και στην πόρτα. Πήρα το όπλο, το έστρεψα προς το μέρος του και έφυγαν πυροβολισμοί. Πάγωσα όταν είδα αίματα στο πρόσωπό του, ήμουν σε σοκ, ήμουν σε πλήρη ακινησία, δεν ξέρω τι έγινε. Προφανώς έπεσα κάτω λιπόθυμη. Το παιδί είχε αρπάξει το όπλο», είπε η Κλοντιάνα Τσέλο στον Alpha, δίνοντας την δική της εκδοχή για το περιστατικό.

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις της:

Τα νεότερα για την υγεία του 68χρονου

Την ίδια ώρα, ο 68χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση και αν όλα πάνε καλά, αύριο Δευτέρα ίσως εξέλθει από τη ΜΕΘ. Ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Αλεξανδράκης, είπε στον Alpha ότι η 49χρονη έχει απειλήσει και τον ίδιο και πως «έχει μία μοναδική ικανότητα να κάνει το άσπρο-μαύρο».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τρίκαλα: Φρίκη με την ασέλγεια στην 4χρονη – «Μην πεις τίποτα σε κανέναν», έλεγε ο αστυνομικός

Γιατί η Απογραφή 2021 έχει γίνει viral στο Twitter – Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε

Νέα μέτρα: Τι απαγορεύεται να πωλούν τα σούπερ μάρκετ από το Σαββατοκύριακο