ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Δευτέρα (15/11)

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Δευτέρα (15/11)

Τα νέα μέτρα που εξετάζει η κυβέρνηση σε μια προσπάθεια να αναχαιτίσει το τελευταίο κύμα του κορονοϊού με έμφαση στο ενδεχόμενο να γίνει υποχρεωτική η τρίτη δόση του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού για τους άνω των 65 προκειμένου να μπορούν να μπουν σε κλειστούς χώρους φιλοξενούνται στα περισσότερα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Δευτέρα (15/11).

Στα πρωτοσέλιδα και τα μέτρα που λαμβάνονται στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης καθώς και οι δύο εισαγγελικές έρευνες που ξεκίνησαν αφενός για τις καταγγελίες Βασιλακόπουλου για τις ΜΕΘ και αφετέρου για τη δράση του πρώην επόπτη υγείας στη Θεσσαλονίκη.

«Χτυπήματα» στα πρωτοσέλιδα και για την σοκαριστική υπόθεση στα Τρίκαλα μετά την καταγγελία σε βάρος αστυνομικού για κακοποίηση της μόλις 4 ετών κόρης του.

Στα πρωτοσέλιδα και το θέμα των Γλυπτών του Παρθενώνα μετά και τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι θα θέσει το ζήτημα της επιστροφής τους στον Μπόρις Τζόνσον και το αντίστοιχο μήνυμά του στην εορταστική εκδήλωση για τα 75 χρόνια από την ίδρυση της UNESCO.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και για τους εορτασμούς της επετείου του Πολυτεχνείου που ξεκινούν σήμερα και θα κορυφωθούν το απόγευμα της Τετάρτης με την πορεία προς την πρεσβεία των ΗΠΑ.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Δευτέρα (15/11)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Τι απαγορεύεται να πωλούν τα σούπερ μάρκετ από το Σαββατοκύριακο

Η υποχρεωτική τρίτη δόση, η λήξη του πιστοποιητικού και οι... καμπάνες που ηχούν στο Μαξίμου

Τρίκαλα: Ανατριχίλα στο πανελλήνιο με την υπόθεση ασέλγειας σε 4χρονη από τον αστυνομικό πατέρα της