ΕΛΛΑΔΑ

Ατύχημα στον Ηλεκτρικό – Συγκρούστηκαν βαγόνια – Στο νοσοκομείο 3 τραυματίες

Ατύχημα στον Ηλεκτρικό – Συγκρούστηκαν βαγόνια – Στο νοσοκομείο 3 τραυματίες

Ατύχημα με τραυματίες σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στον Ηλεκτρικό όταν συγκρούστηκαν βαγόνια

Ατύχημα με σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα σε ένα όχημα που καθάριζε τις γραμμές του Ηλεκτρικού και έναν συρμό κενό επιβατών με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματίες σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στο ύψος του σταθμού του Αγίου Νικολάου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη σύγκρουση υπάρχουν τραυματίες με τρεις εξ αυτών να έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο χωρίς να έχει γίνει γνωστό το πόσο σοβαρή είναι η κατάστασή τους.

Στο σημείο βρίσκονται και δυνάμεις της πυροσβεστικής προκειμένου να ελέγξουν τις γραμμές του Ηλεκτρικού καθώς υπάρχει η πληροφορία ότι τα άτομα που επέβαιναν στο όχημα του ΗΣΑΠ που καθάριζε τις γραμμές πηδηξαν από το όχημα εν κινήσει.

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο του ατυχήματος

Σύμφωνα με την πυροσβεστική το ατύχημα σημειώθηκε στις 5 παρά 20 τα ξημερώματα της Τρίτης με τους πυροσβέστες να ερευνούν τις γραμμές του ΗΣΑΠ από την περιοχή του Ηρακλείου μέχρι τους σταθμούς του Αγίου Νικολάου χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν προχωρήσει σε κάποιον απεγκλωβισμό ή σε κάποια επιχείρηση ανάσυρσης.

Μέχρι στιγμής οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα παραμένουν αδιευκρίνιστες με ένα σενάριο να θέλει να μην λειτούργησαν τα φρένα του οχήματος που καθάριζε τις γραμμές με αποτέλεσμα να πέσει με σφοδρότητα επάνω στον συρμό του ΗΣΑΠ που κινούταν στη γραμμή Πειραιάς-Κηφισιά.

Λόγω του ατυχήματος τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ έχουν διακοπεί μέχρι να απομακρυνθούν από τις γραμμές οι δύο συρμοί.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στον ΗΣΑΠ: Πέθανε ο εργαζόμενος της ΣΤΑΣΥ που είχε τραυματιστεί σοβαρά

Βόλος: Κατέρρευσε ο δικηγόρος μπροστά στους αστυνομικούς - Ένα φλιτζάνι τσάι πρόδωσε τον δολοφόνο

Ατύχημα στον ΗΣΑΠ: Με 60χλμ έτρεχε το όχημα που έπεσε στον συρμό