ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει η Κατερίνα Μαυρίκη: «Γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης με βίασε το 2013»

Συγκλονίζει η Κατερίνα Μαυρίκη: «Γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης με βίασε το 2013»
«Πήγα και έκανα εμετό οκτώ φορές, έπαθα σοκ!» είπε αρχικά η Κατερίνα Μαυρίκη.

Η σεναριογράφος της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» Κατερίνα Μαυρίκη έδωσε συνέντευξη στην Espresso και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως έχει πέσει θύμα βιασμού το 2013 από γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Η Κατερίνα Μαυρίκη τόνισε πως για το συγκεκριμένο άτομο έχει γίνει καταγγελία από άλλη κοπέλα για βιασμό, ενώ ανέφερε πως αν ο καλλιτέχνης για τον οποίο μιλά δεν βρεθεί στη φυλακή, θα κάνει κι εκείνη επίσημη καταγγελία.

«Το 2013 έχω υποστεί βιασμό. Επειδή όλα αυτά τα χρόνια μου έχουν συμβεί πάρα πολλά, είχε κλειδώσει το κεφάλι μου και είχε διαγραφεί από τη μνήμη μου. Πολύ πρόσφατα διάβασα την καταγγελία μιας κοπέλας που κατήγγειλε τον συγκεκριμένο άνθρωπο για βιασμό. Ό,τι είχα διαβάσει ήταν ακριβώς ό,τι είχε συμβεί σε μένα. Πήγα και έκανα εμετό οκτώ φορές, έπαθα σοκ!» είπε αρχικά η Κατερίνα Μαυρίκη.

«Το μυαλό μου είχε μπλοκάρει τον βιασμό που είχα υποστεί. Αν η υπόθεση δεν προχωρήσει νομικά και δεν βρεθεί στη φυλακή, θα κάνω επίσημη την καταγγελία μου» εξομολογήθηκε η ίδια.

Κατερίνα Μαυρίκη: «Ο καρκίνος μπορεί να μας κάνει πιο δυνατούς ανθρώπους, να μη φοβόμαστε»

Η Κατερίνα Μαυρίκη πριν από περίπου έναν χρόνο διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού: «Δεν μπορούσα να κάνω χορό, που είναι το χόμπι μου, και επικεντρώθηκα στο γράψιμο. Μέσα σε ένα εξάμηνο έγραψα μια ταινία μεγάλου μήκους, δύο βιβλία, ένα θεατρικό και δύο σίριαλ, και τα έστειλα στην υπεύθυνη. Είχε την ευγένεια να τα διαβάσει και να μου δώσει την ευκαιρία να δοκιμαστώ για τη σεναριακή ομάδα του "Πλάτανου"».

«Έχω κάνει δύο χειρουργεία και ακτινοθεραπείες και τώρα έχω να κάνω ακόμη ένα χειρουργείο. Δύο μήνες πριν διαγνωστώ με καρκίνο είχα κάνει μια φωτογράφιση για μια εταιρία με χειροποίητα μαγιό, με τα έσοδα να πηγαίνουν στο Aλμα Ζωής. Μέχρι τότε δεν είχα ποτέ ψηλαφίσει το στήθος μου και δύο μήνες πριν από το πρώτο lockdown το έκανα. Την ώρα που “έπιασα” τον καρκίνο ανατρίχιασα και το πιο δύσκολο πράγμα ήταν να το πω στη μητέρα μου. Δεν της το είπα από την αρχή, δεν είχα τα κότσια να της πω από κοντά και το αποκάλυψα από το τηλέφωνο μετά το πρώτο χειρουργείο, γιατί δεν ήθελα να τη στενοχωρήσω.

Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι ότι ο καρκίνος μπορεί να μας κάνει πιο δυνατούς ανθρώπους, να μη φοβόμαστε και να έχουμε δίπλα μας ανθρώπους να μας αγαπούν» είπε.

Όταν έμαθαν από την πολυεθνική όπου εργαζόταν ότι έχει καρκίνο, την απέλυσαν: «Όταν διαγνώστηκα με καρκίνο, με απέλυσαν από την εταιρία που δούλευα, μια πολυεθνική. Με χαρακτήρισαν ανενεργή και με έδιωξαν από τη δουλειά. Γνώριζαν το πρόβλημα της υγείας μου γιατί έστελνα τις εξετάσεις και τα χαρτιά από τα χειρουργεία που έκανα. Hταν πολύ μεγάλο το χαστούκι, γιατί χρειαζόμουν χρήματα για τις θεραπείες και είχα μείνει χωρίς δουλειά».

Ευχαριστώ τον καρκίνο που ήρθε, γιατί ήμουν πολύ καλή σε πολλά, αλλά τέλεια σε τίποτα. Λίγο πριν κλείσω τα 40 μου, λοιπόν, κατάλαβα ότι αυτό που με εκφράζει και θέλω στη ζωή μου είναι το γράψιμο. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς έναν δικό μου άνθρωπο που με στηρίζει από την αρχή με γενναιοδωρία και ανθρωπιά» είπε συγκινημένη στην Espresso.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αυτός είναι ο χάρτης των μη εμβολιασμένων στην Ελλάδα – Οι κόκκινες περιοχές για τους άνω των 60

The Voice: Αδερφός γνωστής τραγουδίστριας πέρασε «αέρα» από τα knockouts (video)

J2US: Η αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς και τα νέα ζευγάρια! (videos)