ΕΛΛΑΔΑ

Πότε θα είναι κλειστά τα εμβολιαστικά κέντρα για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

αργία εμβολιαστικά κέντρα
Τρεις ημέρες αργίας για τα εμβολιαστικά κέντρα.
InTime / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Εμβολιασμοί: Τις ημέρες κατά τις οποίες τα εμβολιαστικά κέντρα θα είναι κλειστά λόγω των γιορτών, γνωστοποίησε ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

Μεγάλη προσπάθεια για αύξηση των εμβολιασμών καταβάλει η κυβέρνηση, προσπαθώντας να πείσει ολοένα και περισσότερους πολίτες να ολοκληρώσουν τον εμβολιασμό τους ή να λάβουν και την τρίτη δόση, έτσι ώστε να αυξήσουν τα επίπεδα προστασίας τους από τον κορονοϊό. Ειδικότερα μετά την εμφάνιση της μετάλλαξης Όμικρον, οι προσπάθειες αυτές έχουν ενταθεί ενόψει και των γιορτών.

Στο διάστημα, ωστόσο, των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα υπάρξουν ημέρες κατά τις οποίες τα εμβολιαστικά κέντρα δεν θα λειτουργήσουν. Σύμφωνα με όσα ανέφερε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης από το υπουργεία Υγείας, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, θα υπάρξουν τρεις ημέρες αργίας για τα εμβολιαστικά κέντρα, τα οποία, όμως, θα πραγματοποιούν εμβολιασμούς και τις Κυριακές κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου.

Όπως γνωστοποίησε ο κ. Θεμιστοκλέους, τα εμβολιαστικά κέντρα θα είναι κλειστά στις 25 και 26 Δεκεμβρίου, όπως και την Πρωτοχρονιά (1 Ιανουαρίου).

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Στη ΜΕΘ η 38χρονη κόρη πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

Δέσποινα Βανδή: Το τραγούδι που αφιέρωσε στον Βασίλη Μπισμπίκη – Η αντίδραση του ηθοποιού (vid)

Κρούσματα σήμερα: 6.677 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 104 θάνατοι και 657 διασωληνωμένοι