ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Δευτέρα (06/12)

Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Δευτέρα (06/12)

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Δευτέρα (06/12)

Η μεγάλη νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη στον πρώτο γύρο των εκλογών στο ΚΙΝΑΛ για την ανάδειξη νέου προέδρου που διεξήχθησαν με συμμετοχή-ρεκόρ την Κυριακή στέλνοντας μήνυμα για ανανέωση φιλοξενούνται στα περισσότερα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Δευτέρα (06/12).

Στα πρωτοσέλιδα και η επίσκεψη του πάπα Φραγκίσκου στην Ελλάδα και τα μηνύματα που έστειλε για το μεταναστευτικό από την Μυτιλήνη αλλά και η Θεία Λειτουργία που τέλεσε την Κυριακή στο Μέγαρο Μουσικής.

Θέση στα πρωτοσέλιδα και για την εξέλιξη της πορείας της πανδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα καθώς αναμένονται αποτελέσματα για δύο «ύποπτα» κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον στην Αθήνα ενώ από σήμερα ξεκινά η διάθεση των δωρεάν self test σε όλο τον πληθυσμό προκειμένου να υπάρξει μια καλύτερη εικόνα για τη διασπορά του ιού στην κοινότητα ενόψει των Χριστουγέννων.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και για την επέτειο μνήμης από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια καθώς σήμερα θα πραγματοποιηθούν δύο πορείες στο κέντρο της Αθήνας με την αστυνομία να προχωρά στη λήψη μέτρων και σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Στα πρωτοσέλιδα αφενός η αγωνιστική δράση στην Super League με τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της Κυριακής και την νίκη του Ιωνικού επί του ΠΑΟΚ και αφετέρου η θλιβερή είδηση για τον θάνατο του Στέφαν Γιέλοβατς της ΑΕΚ σε ηλικία μόλις 32 ετών.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Δευτέρα (06/12)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Καθαρή εντολή σε Ανδρουλάκη – Το μυστήριο του β' γύρου

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ποιος είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης - Η πολιτική πορεία και η χρονιά-ορόσημο

Ανατροπή με τα Μερομήνια: Η νέα πρόβλεψη για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά