ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Πέμπτη (09/12)

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων
Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Πέμπτη (09/12)

Η αποτίμηση της συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Βλαντιμίρ Πούτιν στη Ρωσία και τα μηνύματα που έστειλε ο Έλληνας πρωθυπουργός στην Τουρκία αλλά και ο Ρώσος πρόεδρος για τα ενεργειακά φιλοξενούνται στα περισσότερα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Πέμπτη (09/12).

Στα πρωτοσέλιδα και οι αλλαγές στο πιστοποιητικό νόσησης το οποίο μετά την έκδοση της σχετικής ΚΥΑ θα χορηγείται για διάστημα τριών μηνών όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας μετά τη σχετική εισήγηση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων.

Θέση στα πρωτοσέλιδα για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τη μετάλλαξη Όμικρον τόσο όσον αφορά τη μεταδοτικότητα και τη σοβαρότητα της νόσησης που προκαλεί αλλά και όσο αφορά την αντιμετώπισή της από τα υπάρχοντα εμβόλια.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και για τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ καθώς την Κυριακή διεξάγεται ο δεύτερος γύρος με τον Νίκο Ανδρουλάκη να επιλέγει να μην απαντά στην τακτική όξυνσης που ακολουθεί ο Γιώργος Παπανδρέου.

Στα πρωτοσέλιδα και τα όσα αναμένονται με την τροπολογία σχετικά με τη μεταβίβαση ακινήτων μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου 2022 αλλά και η αλλαγή σκυτάλης στη Γερμανία όπου από χθες, Τετάρτη, νέος Καγκελάριος είναι και επίσημα ο Όλαφ Σολτς μετά από 16 χρόνια διακυβέρνησης Μέρκελ.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Πέμπτη (09/12)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μία «παρεξήγηση» έφερε τη σύλληψη του κροίσου Μπένι Στέινμετζ στην Αθήνα

Απογραφή 2021: Τι θα κερδίσουν όσοι αυτοαπογραφούν - Πώς θα μπείτε στην κλήρωση

Στους τρεις μήνες το πιστοποιητικό νόσησης - Εξετάζονται αλλαγές για το πιστοποιητικό εμβολιασμού