ΕΛΛΑΔΑ

Έξαλλος ο Θεοδωρικάκος με Παναγιωτόπουλο: Αθλιότητα, δεν θέλω να συνεχίσω γιατί μιλάμε δημόσια

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος
Ο Τάκης Θεοδωρικάκος
Intimenews/Γιάννης Λιάκος

Τα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στην Πιερία με τους αυτοαποκαλούμενους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» καταδίκασε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 έδωσε το «παρών» το πρωί της Τετάρτης ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κλήθηκε να σχολιάσει τόσο τα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο όσο και τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στην Πιερία με τους αυτοαποκαλούμενους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος».

«Σε ό,τι αφορά το περιστατικό με τον Παναγιωτόπουλο, είναι θλιβερό και απαράδεκτο, δεν θέλω να συνεχίσω γιατί μιλάμε δημόσια», τόνισε οργισμένος ο υπουργός, ο οποίος έκανε λόγο για αθλιότητες.

Όταν ερωτήθηκε για τα αντανακλαστικά της Ελληνικής Αστυνομίας είπε: Γνωρίζω ότι η κοπέλα πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου το οποίο έπραξε τα δέοντα και έστειλε την υπόθεση στη Δικαιοσύνη. Είναι ξεκάθαρο ότι η ΕΛ.ΑΣ. έχει 73 υπηρεσίες που καλούν τις γυναίκες να καταγγέλουν παρόμοια προβλήματα για να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί αυτό το τραγικό φαινόμενο.

Όσον αφορά την υπόθεση των «Θεματοφυλάκων» ο κ. Θεοδωρικάκος είπε μεταξυ άλλων πως «συνεχίζουμε τις έρευνες για περιπτώσεις όπως αυτή της Πιερίας. Η ελευθερία του λόγου στην Ελλάδα είναι κατοχυρωμένη αρκεί να μην προσβάλλει τις ατομικές ελευθερίες των υπολοίπων».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άσχημα παιχνίδια με τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα

Αρνιακός στο Newsbomb.gr: Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας - Ποιες περιοχές θα «ντυθούν» στα λευκά

Ράδιο Αρβύλα: Η απάντηση του Αντώνη Κανάκη στον Άδωνι Γεωργιάδη – «Είστε ηθικοί αυτουργοί»