MEDIA

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Οι καταγγελίες, η συγγνώμη, η απολογία Κανάκη και το μέλλον των Ράδιο Αρβύλα

Στάθης Παναγιωτόπουλος Ράδιο Αρβύλα
Η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και η συμπεριφορά του απέναντι στις γυναίκες εξακολουθεί να απασχολεί την επικαιρότητα
ΑΝΤ1

Η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και η συμπεριφορά του απέναντι στις γυναίκες εξακολουθεί να απασχολεί την επικαιρότητα

«Βροχή» συνέχισαν και χθες, Τρίτη, οι εξελίξεις για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου του πρώην μέλους των «Ράδιο Αρβύλα» καθώς η αποκάλυψη πρώην συντρόφου του για τη δημοσιοποίηση βίντεο και φωτογραφιών από προσωπικές τους στιγμές χωρίς τη συγκατάθεσή της ενώ ήταν ακόμα ζευγάρι, «άνοιξε στόματα» με τον Αντώνη Κανάκη να αφιερώνει όλη τη χθεσινή εκπομπή στο θέμα του επί 14 χρόνια συνεργάτη του ανακοινώνοντας το τέλος της εκπομπής μέχρι τα Χριστούγεννα.

Ο ίδιος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος υπό το βάρος των αποκαλύψεων, καθώς εκτός της πρώην συντρόφου του που εξομολογήθηκε ότι σκέφτηκε ακόμα και να βάλει τέλος στη ζωή της, στη δημοσιότητα ήρθαν άλλες δύο επώνυμες καταγγελίες, υποχρεώθηκε σε δήλωση στην οποία εξέφρασε τη συγγνώμη του ξεκαθαρίζοντας, επίσης, ότι τα μέλη των «Ράδιο Αρβύλα» δεν γνώριζαν το παραμικρό.

Η δήλωση αυτή, ωστόσο, δεν κάλυψε τον Αντώνη Κανάκη ο οποίος το βράδυ της Τρίτης χαρακτήρισε «χυδαία» όσα έκανε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος λέγοντας επίσης «μπορεί να ξέραμε τι είχε κάνει και να μην τον είχα αρπάξει εγώ ο ίδιος και δεν ξέρω τι θα του έκανα;» με τον παρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα» να απαντά και στον Άδωνι Γεωργιαδη.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Από το πρώτο 20ημερο δημοσίευε βίντεο και φωτογραφίες»

Η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου που αποκάλυψε τη δράση του είπε στον Alpha ότι «από τις πρώτες 20 ημέρες» δημοσίευε τα βίντεο και τις φωτογραφίες από τις προσωπικές τους επαφές.

«Με είδε μία γνωστή μου, με αναγνώρισε και επειδή της είχα αναφέρει ότι έχουμε τραβήξει κάποια βίντεο, κατάλαβα ότι είμαι εγώ, μου τα έστειλε, μπήκα να τα δω, και από ένα βίντεο μετά, ψάχνοντας τον τίτλο και το username, είδα ότι είχε σε τρία διαφορετικά site προφίλ, δηλαδή υπήρχαν αυτά τα βίντεο, μαζί με άλλα βίντεο και φωτογραφίες από άλλες κοπέλες. Επειδή είδα σήμερα ότι βγήκε στην τηλεόραση και είπε ότι ήταν μια στιγμή, ήταν κάτι που το έκανε για καιρό, είχε οκτώ χρόνια κανάλι. Και ήταν και πολλές άλλες κοπέλες, πολλές φωτογραφίες και ανάμεσα τους και τρία δικά μου βίντεο και περίπου τριακόσιες φωτογραφίες» πρόσθεσε η ίδια για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Εξομολογήθηκε, δε, ότι «η συγγνώμη του δεν ήταν ειλικρινής δηλαδή ήταν προσχηματική, απλώς για να με επηρεάσει για να γλιτώσει. Μετά ανέβασε κι άλλα βίντεο. Και σε μένα κάποια στιγμή μου μπήκαν σκέψεις για να δώσω τέλος στη ζωή μου, δεν είναι η μόνο η ντροπή που νιώθεις αλλά και η προδοσία που ένιωσα από αυτόν τον άνθρωπο που εμπιστευόμουν, με στεναχώρησε παρά πολύ η προδοσία του και όλα αυτά που έκανε πίσω από την πλάτη μου. Αυτό δεν μπορώ το διαχειριστώ ακόμη και τώρα».

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η απολογία και η οργή του Κανάκη

Λίγες ώρες αργότερα ο Αντώνης Κανάκης από την εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα εμφανίστηκε οργισμένος κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου χαρακτηρίζοντας «χυδαία» τα όσα έκανε και θέτοντας και το ρητορικό ερώτημα, επιχειρώντας να απαντήσει στο ερώτημα αν γνώριζαν τη δράση του, «μπορεί να ξέραμε τι είχε κάνει και να μην τον είχα αρπάξει εγώ ο ίδιος και δεν ξέρω τι θα του έκανα;»

«Η πρώτη σκέψη είναι ‘αν αυτό το πράγμα γινόταν στο παιδί μου; Αν αυτό γινόταν στο κορίτσι μου; Κι αν γινόταν από έναν άνθρωπο που καθόταν 14 χρόνια δίπλα μου; Είναι εξωγήινο όλο αυτό» είπε ακόμη ο Αντώνης Κανάκης στέλνοντας παράλληλα και μήνυμα στην πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου ότι «δεν έχεις κανέναν απολύτως λόγο να νιώθεις εσύ άσχημα. Υπάρχουν 100.000 άνθρωποι που πρέπει να νιώθουν άσχημα. Μπράβο σου που το έκανες. Μπράβο που σου συνέβη αυτό το πράγμα και κινήθηκες νομικά. Θέλουμε να σου πούμε ότι είμαστε εδώ, θέλουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου, για οτιδήποτε χρειαστείς».

Ο Αντώνης Κανάκης απάντησε εμφανώς ενοχλημένος και στον Άδωνι Γεωργιάδη για το σχόλιο του το βράδυ της Δευτέρας, θέτοντας μια σειρά από ερωτήματα προς τον υπουργό Ανάπτυξης και κατηγορώντας τον ίδιο και το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας ότι έχουν την ηθική αυτουργία για περιστατικά όπως αυτό με θύτη τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε στο κλείσιμο της εκπομπής και το τέλος των «Ράδιο Αρβύλα» για τις γιορτές των Χριστουγέννων, εκφράζοντας την ελπίδα αυτό το διάστημα της διακοπής να λειτουργήσει για να ηρεμήσει η κατάσταση και «εμείς να χαμογελάσουμε ξανά γιατί είμαστε πραγματικά χάλια».

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο τα σενάρια για τους Ράδιο Αρβύλα είναι δύο: το πρώτο να επιστρέψουν στις 10 Ιανουαρίου με νέο άτομο στην παρέα και το δεύτερο να διακοπεί εντελώς η εκπομπή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άσχημα παιχνίδια με τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα

Αρνιακός στο Newsbomb.gr: Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας - Ποιες περιοχές θα «ντυθούν» στα λευκά

Ράδιο Αρβύλα: Η απάντηση του Αντώνη Κανάκη στον Άδωνι Γεωργιάδη – «Είστε ηθικοί αυτουργοί»