ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Δευτέρα (20/12)

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων
Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Δευτέρα (20/12)

Ο παγκόσμιος συναγερμός για τη μετάλλαξη Όμικρον με αρκετές χώρες ανά τον κόσμο να αποφασίζουν ακόμα και να… ακυρώσουν τα Χριστούγεννα καθώς φοβούνται τεράστια «έκρηξη» κρουσμάτων το επόμενο διάστημα φιλοξενείται στα περισσότερα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Δευτέρα (20/12)

Στα πρωτοσέλιδα και τα μέτρα που εξετάζουν κυβέρνηση και ειδικοί στην Ελλάδα προκειμένου να καθυστερήσουν κατά το δυνατόν την επέκταση της μετάλλαξης Όμικρον στη χώρα μας μετά και τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Μαξίμου υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Θέση στα πρωτοσέλιδα και στην πολιτική κόντρα στη Βουλή το Σάββατο κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό μετά την διατύπωση αιτήματος προσφυγής στις κάλπες από τον Αλέξη Τσίπρα και την απάντηση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και για τα μέτρα στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής στη σκιά των συνεχιζόμενων αυξήσεων στο ρεύμα και το φυσικό αέριο.

Στα πρωτοσέλιδα παραμένει και η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τις συνεχείς αποκαλύψεις για το παρελθόν του πρώην «Ράδιο Αρβύλα» αλλά και για την αποτροπή νέας δολοφονίας γυναίκας στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Δευτέρα (20/12)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

The Voice: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του τελικού (video)

Επίδομα παιδιού - ΟΠΕΚΑ: Νωρίτερα θα πληρωθεί η 6η δόση - Πότε θα δουν λεφτά οι δικαιούχοι

Μετάλλαξη Όμικρον: Φόβοι για περισσότερα κρούσματα στην Ελλάδα – Τα μέτρα που «πέφτουν» στο τραπέζι