Στάθης Παναγιωτόπουλος: Οι χυδαίες αναρτήσεις του – «Αυτό το… γλεντάω αυτόν τον καιρό»

Newsbomb

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος τη στιγμή που φεύγει από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.
InTime

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο παρουσιαστής, την ώρα που στη δημοσιότητα ήρθαν αισχρές αναρτήσεις που είχε κάνει στο παρελθόν. Οι τρεις μηνύσεις σε βάρος του και τα λεγόμενα του δικηγόρου του.

Παρά τις βαριές κατηγορίες, σε βαθμό κακουργήματος, που αντιμετωπίζει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο ίδιος αφέθηκε σήμερα ελεύθερος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την υπόθεση για την οποία αφέθηκε ελεύθερος σήμερα, με περιοριστικούς όρους, δεν απαιτήθηκε χρηματική εγγύηση σε αντίθεση με τις 30.000 ευρώ που ζητήθηκαν χθες για παραπλήσια υπόθεση.

Ο γνωστός παρουσιαστής μετά την απόφαση για την προσωρινή ελευθερία του επί της ουσίας «φυγαδεύτηκε» από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης. Ο Παναγιωτόπουλος βγήκε από την πλαϊνή πόρτα και επιβιβάστηκε σε δίκυκλο στο οποίο τον περίμενε φίλος του, έτσι ώστε να τον μεταφέρει πιθανότατα στο σπίτι του.

Αυτό, ωστόσο, που προκαλεί εντύπωση είναι ότι κατά την απολογία του στον ανακριτή ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ισχυρίστηκε ότι το 2019 ήταν η τελευταία φορά που προχώρησε στην ανάρτηση βίντεο ερωτικού περιεχομένου, κάτι που διαψεύδεται. Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή Live News του Mega, ο παρουσιαστής έκανε αναρτήσεις σε site με ελληνικούς οίκους ανοχής, χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο, οι οποίες είχαν εμετικό περιεχόμενο.

«Αυτό το… γλεντάω αυτόν τον καιρό. Ελπίζω να σας αρέσει», γράφει σε δημοσίευση την οποία συνοδεύει με φωτογραφία που είχε ημερομηνία 21 Μαρτίου 2021, ενώ η εγγραφή του στο site είχε γίνει το 2019.

Ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλο, μίλησε και σε αυτή την εκπομπή επαναλαμβάνοντας επί της ουσίας όσα ανέφερε νωρίτερα στον Alpha. Ο Γιώργος Δακουράς υποστήριξε πως ο εντολέας του έχει συμπεριφορά που είναι αντικείμενο εξέτασης από άλλη επιστήμη κι όχι από τη νομική, αφήνοντας επί της ουσίας να εννοηθεί ότι υπάρχει ψυχικό νόσημα.

«Η αποκλίνουσα αυτή συμπεριφορά του Στάθη Παναγιωτόπουλου είναι αντικείμενο άλλης επιστήμης και όχι της νομικής», είπε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Το «μαύρο» ρεκόρ κρουσμάτων κλείνει τη μουσική, τι θα συζητήσει η επιτροπή

Κρούσματα σήμερα: Ρεκόρ με 21.657 ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 60 θάνατοι σε 24 ώρες και 635 διασωληνωμένοι

Μετάλλαξη Όμικρον: Ποιο είναι το δερματικό σύμπτωμα που πρέπει να προσέξετε - Τι έδειξε νέα μελέτη

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved