ΕΛΛΑΔΑ

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ενισχύει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου

Ερυθρός Σταυρός Παλαιό Φάληρο
Στήριξη στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός

Την Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2021, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, με πρωτοβουλία του Προέδρου Dr. Αντώνιου Αυγερινού, απέστειλε μεγάλη ποσότητα τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, προκειμένου να συνδράμει τις άπορες οικογένειες της περιοχής.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης, φορτηγό του Ε.Ε.Σ, μετέφερε μεγάλη ποσότητα τροφίμων μακράς διάρκειας (κονσέρβες, ρύζι, ζυμαρικά κ.α.), στο χώρο που στεγάζεται το Κοινωνικό Παντοπωλείου του Δήμου Παλαιού Φαλήρου για να διατεθούν άμεσα σε κατοίκους της περιοχής που χρίζουν βοήθειας.

Την αποστολή του Ε.Ε.Σ. υποδέχθηκε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικών Δομών, κ. Μιχαήλ Μιχαηλίδης, ο οποίος εξήρε το ανθρωπιστικό έργο του Ε.Ε.Σ, ενώ ευχαρίστησε από καρδιάς τον Προέδρο του Ε.Ε.Σ. για την ευγενική του αυτή πρωτοβουλία.

Σημειώνεται ότι, η Κεντρική Διοίκηση του Ε.Ε.Σ, ο επίσημος νόμιμος εκπρόσωπος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, συνεργάζεται σε συνεχή και διαρκή βάση με τον Δήμαρχο Π. Φαλήρου, κ. Γιάννη Φωστηρόπουλο, σε θέματα ανθρωπιστικής βοήθειας, με βασικό στόχο και σκοπό την ενίσχυση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων της πόλης.

Δείτε την παράδοση-παραλαβή της ανθρωπιστικής βοήθειας του Ε.Ε.Σ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: «Έκρηξη» με 641 εισαγωγές στα νοσοκομεία

Κορονοϊός: Στα ύψη η θετικότητα στη χώρα – 31.512 κρούσματα σε παιδιά με κλειστά τα σχολεία!

Survivor Spoiler 5/1: Ποιος αποχωρεί σήμερα από τους Διάσημους