ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Παρασκευή (07/01)

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων
Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Παρασκευή (07/01)

Η περιπέτεια του Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος κρατείται στην Αυστραλία μετά την απόφαση των αυστραλιανών αρχών να μην εγκρίνουν την αίτηση για βίζα προκαλώντας τεράστιες αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο αλλά και σοβαρές καταγγελίες από την πλευρά της οικογένειας του Σέρβου τενίστα φιλοξενείται στα περισσότερα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Παρασκευή (07/01).

Στα πρωτοσέλιδα και το χάος στο Καζακστάν μετά τη λαϊκή εξέγερση για την αύξηση στο κόστος ενέργειας, την παρέμβαση της Ρωσίας και τους δεκάδες νεκρούς και τραυματίες από τις συγκρούσεις στους δρόμους κυρίως της πόλης Αλμάτι.

Θέση στα πρωτοσέλιδα και για τις δηλώσεις του υφυπουργού Εργασίας, Πάνου Τσακλόγλου, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι κανένας συνταξιούχος χηρείας ή αναπηρίας δεν θα δει μείωση στη σύνταξή του.

Στα πρωτοσέλιδα και οι εορτασμοί για τα Θεοφάνεια με ειδική αναφορά στο μήνυμα που έστειλαν από το ακριτικό Καστελόριζο ακρίτες από την Ορεστιάδα που βρέθηκαν στο νησί για να «απαντήσουν» στις τουρκικές προκλήσεις του τελευταίου διαστήματος.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και στις αντιδράσεις των κατοίκων της Χίου για την πρόθεση δημιουργίας νέας υπερ-δομής φιλοξενίας μεταναστών στο νησί τους.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Παρασκευή (07/01)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Όλη η αλήθεια για το Καζακστάν: Το ουράνιο, τα όπλα και ο «γέρος» που κυβερνά τη χώρα

Τζόκερ: Πού συμπληρώθηκε το τυχερό δελτίο των 1.300.000 ευρώ - Είχε και 19 τυχερά «5αρια»

Survivor: Ο λόγος που αποχώρησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου από το ριάλιτι επιβίωσης