ΕΛΛΑΔΑ

Απόπειρα βιασμού στον Καρέα: «Άρχισε να μου ακουμπά το στήθος. Έλεγε ότι είναι δάσκαλος»

Στιγμές τρόμου έζησε μία 28χρονη στον Καρέα
Στιγμές τρόμου έζησε μία 28χρονη στον Καρέα
Pixabay

Τι αναφέρει στην κατάθεσή της η 28χρονη που κατήγγειλε άνδρα για απόπειρα βιασμού στον Καρέα 

Τον εφιάλτη που έζησε περιέγραψε στους αστυνομικούς η 28χρονη που κατήγγειλε απόπειρα βιασμού από έναν άνδρα που γνώρισε μέσω Facebook.

Η γυναίκα ενώπιον των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Βύρωνα περιέγραψε τι συνέβη κατά τη διάρκεια διαδικτυακού ραντεβού που έλαβε χώρα στον Καρέα πίσω από το στρατόπεδο Σακέτα.

Όπως είπε, ο άνδρας που γνώρισε στο Internet παρουσιαζόταν ως δάσκαλος που κατοικεί στο κέντρο της Αθήνας, ενώ αναφερόμενη στη συνάντηση σημείωσε πως την παρέλαβε με το αυτοκίνητο του και η συμπεριφορά του -αρχικά τουλάχιστον- ήταν απόλυτα φυσιολογική. Όλα όμως άλλαξαν όταν έφθασαν στην περιοχή πίσω από το στρατόπεδο.

Εκεί ο άνδρας της ζήτησε να τον πάρει αγκαλιά και μόλις η γυναίκα αρνήθηκε άρχισε να την ακουμπά το στήθος παρά τη θέλησή της. Στη συνέχεια επιχείρησε να βγάλει το παντελόνι του και την ανάγκασε να του πιάσει τα γεννητικά όργανα με την κοπέλα να «παγώνει» από τον φόβο της. Λίγο αργότερα στο σημείο που βρισκόντουσαν έφθασε ακόμη ένα αυτοκίνητο και τότε ο καταγγελλόμενος βγήκε έξω από το όχημα του γυμνός από τη μέση και κάτω και γεμάτος οργή είπε στον οδηγό του οχήματος να φύγει γιατί τους ενοχλούσε. Στη συνέχεια μπήκε και πάλι στο αυτοκίνητο, όρμησε στην κοπέλα και την φίλησε στο στόμα και το στήθος χωρίς το θύμα να αντιδρά καθώς είχε σοκαριστεί και φοβόταν για τη ζωή της.

Τελικά μετά από περίπου μία ώρα και έπειτα από παρακλήσεις της γυναίκας ο άνδρας πείστηκε να βάλει το αυτοκίνητο μπροστά και να την επιστρέψει στο σημείο που την είχε παραλάβει.

Κατά τη διαδρομή, σύμφωνα με το θύμα, ο άνδρας άρχισε να της λέει ότι είναι κατά συρροή δολοφόνος και να γελάει. Όταν εκείνη επιχείρησε να του εξηγήσει πως αυτό που έγινε δεν είναι σωστό, εκείνος απάντησε ότι ίσως και να παρεκτράπηκε λίγο λόγω της διέγερσης που ένιωσε από το ντύσιμό της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νόβακ Τζόκοβιτς: Μεγαλείο ψυχής από τη σύζυγό του στο πρώτο μήνυμα μετά την «αιχμαλωσία» του

Κακοκαιρία: Πιο σφοδρό χτύπημα μετά το Σαββατοκύριακο - Χιόνια στην Αττική μετά τις 15 Ιανουαρίου;

Survivor: Ο λόγος που αποχώρησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου από το ριάλιτι επιβίωσης