ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία «Διομήδης»: Αγωνία για 24χρονη αγνοούμενη στις Σέρρες

Κακοκαιρία «Διομήδης»: Αγωνία για 24χρονη αγνοούμενη στις Σέρρες
Στις έρευνες για την 24χρονη συμμετέχουν η Αστυνομία, η Πυροσβεστική και η ΕΜΑΚ
epiloges.tv

Συνεχίζονται οι έρευνες για την 24χρονη αγνοούμενη στις Σέρρες

Συνεχίζονται από το πρωί της Πέμπτης (13/1) οι έρευνες για τον εντοπισμό της 24χρονης, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στον ορεινό όγκο του Λαγκαδίου, στον Δήμο Βισαλτίας Σερρών, περιοχή όπου, χθες το απόγευμα, βρέθηκε νεκρός μέσα σε ρέμα ο 37χρονος σύζυγός της.

Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν από τον 22χρονο αδελφό της αγνοούμενης, που συνόδευε το ανδρόγυνο. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για μετανάστες από το Ιράν που κινούνταν πεζοί στη συγκεκριμένη περιοχή, ενώ μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστος ο προορισμός τους αλλά και το σημείο αφετηρίας τους.

Φαίνεται ότι επιχείρησαν να διασχίσουν ρέμα αλλά παρασύρθηκαν από τα νερά, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν. Ο 22χρονος φαίνεται πως γλίτωσε και κάλεσε στον τριψήφιο αριθμό έκτακτης ανάγκης 112.

Στις έρευνες για την 24χρονη συμμετέχουν η Αστυνομία, η Πυροσβεστική και η ΕΜΑΚ.

Υποχωρεί η κακοκαιρία, παραμένει το τσουχτερό κρύο

Ο «Διομήδης» έφυγε αλλά το τσουχτερό κρύο παραμένει στη βόρεια Ελλάδα, με κατά τόπους ισχυρό παγετό τις πρωινές ώρες και θερμοκρασίες που βρίσκονται υπό το μηδέν. Οι χαμηλότερες τιμές που κατέγραψε από την αρχή της ημέρας το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo εντοπίστηκαν στο χιονοδρομικό κέντρο Βόρας (Καϊμάκτσαλαν) στην Πέλλα, όπου ο υδράργυρος έδειξε -14 βαθμούς Κελσίου, στο Λαϊλιά Σερρών (-12,2) και στο χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου Ημαθίας (-11,7).

Διψήφιες σχεδόν (αρνητικές) τιμές σημειώθηκαν στη Βλάστη Κοζάνης (-9,7) και στην Κλεισούρα Καστοριάς (-9,5), ενώ στο Βαρικό Φλώρινας το θερμόμετρο έπεσε στους -8,9 βαθμούς Κελσίου, θερμοκρασία που καταγράφηκε και στο Νευροκόπι Δράμας. Τσουχτερό κρύο επικρατεί και στη Θράκη με τις χαμηλότερες τιμές να καταγράφονται στους Μεταξάδες Έβρου (- 7,3) και στο Διδυμότειχο (-6,9).

Στο μεταξύ, αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα ηλεκτροδότησης που προκάλεσε το προηγούμενο 24ωρο η κακοκαιρία σε περιοχές του δήμου Αριστοτέλη Χαλκιδικής, ενώ κανονικά λειτουργούν σήμερα τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης στον ίδιο δήμο.

Σε ό,τι αφορά την κίνηση στην Εγνατία Οδό, ανακοινώθηκε, σήμερα το πρωί, άρση της προσωρινής απαγόρευσης κυκλοφορίας των οχημάτων άνω των 3,5 τόνων που εφαρμόστηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Εγνατία Οδό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, μεταξύ του κόμβου Βαφέικων Ξάνθης, του κόμβου Ιάσμου και του Δυτικού κόμβου Κομοτηνής. Λόγω ύφεσης των καιρικών φαινόμενων, αποφασίστηκε από τις διευθύνσεις Αστυνομίας Ξάνθης και Ροδόπης η άρση των απαγορεύσεων από τις 8 σήμερα το πρωί.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Θρήνος για την 21χρονη που «έσβησε» σε τροχαίο - Τα ερωτήματα και η βεντέτα (vid)

Survivor: «Στημένα παιχνίδια», «εσχάτη προδοσία» και αποχώρηση με δάκρυα

Πόσα κρούσματα θα ανακοινώσει σήμερα ο ΕΟΔΥ

Δύσκολες ώρες για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή - Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της

Survivor: Το σέξι ατύχημα της Ευρυδίκης – Φόρεσε δανεικό μαγιό στο αγώνισμα (vid)