ΕΛΛΑΔΑ

Πάνος Νάτσης: Το βίντεο στο πάρτι πριν το μοιραίο δυστύχημα (video)

Πάνος Νάτσης: Το βίντεο στο πάρτι πριν το μοιραίο δυστύχημα (video)
Απαρηγόρητοι οι συνεργάτες του ηθοποιού που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο 

Πάνος Νάτσης: Απαρηγόρητοι οι συνεργάτες του ηθοποιού που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο 

Συγκλονισμένος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος από τον θάνατο του μόλις 31 ετών ηθοποιού Πάνου Νάτση, σε τροχαίο τα ξημερώματα του Σαββάτου (29/1).

Αστυνομικές πηγές περιγράφουν στο Newsbomb.gr πώς έγινε το δυστύχημα. Ο Πάνος Νάτσης κινούνταν με τη μηχανή του στους δρόμους του Μεταξουργείου όταν στις 6.30 το πρωί του Σαββάτου συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με βαρύ όχημα το οποίο μετέφερε μπάζα, στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού. Σύμφωνα με αξιόπιστες αστυνομικές πηγές, το φορτηγό κατέβαινε την οδό Δεληγιώργη και η μηχανή του ηθοποιού κινούνταν κάθετα στην οδό Κεραμεικού. Οι δύο κάθετοι δρόμοι τέμνονται στη συμβολή τους. Στη διασταύρωση ένα από τα δύο οχήματα έπρεπε να σταματήσει για να αποτραπεί η σύγκρουση (στο σημείο δεν υπάρχει φανάρι).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία, ο ηθοποιός είχε μπροστά του «Stop» (αν και είναι ακόμα νωρίς για συμπεράσματα). Τελικά κανένα όχημα δεν σταμάτησε, με αποτέλεσμα η μηχανή να συγκρουστεί με το βαρύ όχημα και ο οδηγός της να βρει τραγικό θάνατο στην άσφαλτο. Η σύγκρουση ήταν πλαγιομετωπική.

Ο ηθοποιός βρισκόταν σε πάρτι γενεθλίων της συναδέλφου του Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, μαζί με όλους συντελεστές της παράστασης «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του», του Γιώργου Καπουτζίδη, στην οποία πρωταγωνιστούσε.

«Θρηνούμε όλοι. Είμαστε σοκαρισμένοι. Έχει φύγει ένας νέος άνθρωπος. Έχει φύγει ένας φίλος. Έχει φύγει ένας καλός συνάδελφος. Έχει φύγει ένα καλό παιδί», δήλωσε στο «Όλα Γκουντ» χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της, η Μαργαρίτα Δρούτσα υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στην παράσταση που έπαιζε ο Πάνος Νάτσης.

Η κ. Δρούτσα εξήγησε ότι μετά την παράσταση έφυγαν όλοι και πήγαν στο σπίτι της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη για να κάνουν τα γενέθλιά της μαζί με τον Γιώργο Καπουτζιδη και είχαν περάσει ένα πολύ ωραίο βράδυ.

Δήλωσε ότι δεν γνωρίζει ένα ο άτυχος ηθοποιός πήγε κάπου αλλού μετά το πάρτι της συναδέλφου του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πάνος Νάτσης: Φονική σύγκρουση με απορριμματοφόρο – Πώς έχασε τη ζωή του (photos)

Κατιάνα Μπαλανίκα για τον θάνατο του Πάνου Νάτση: «Είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση, δεν το πιστεύω»

Πάνος Νάτσης: H τελευταία ανάρτηση πριν το θάνατό του