ΕΛΛΑΔΑ

Σήφης Βαλυράκης: H Google συνέβαλε στον εντοπισμό νέων στοιχείων

Σήφης Βαλυράκης: H Google συνέβαλε στον εντοπισμό νέων στοιχείων
Ο Σήφης Βαλυράκης
INTIME

Υπενθυμίζεται ότι η Εισαγγελέας Εφετών Ευβοίας, Βασιλική Δεληστάθη, άσκησε ποινική δίωξη για την πράξη της ανθρωποκτονίας από πρόθεση του Σήφη Βαλυράκη σε βάρος των προσώπων που βαρύνουν οι σχετικές ενδείξεις.

Στοιχεία από την Google για να ρίξουν φως στην υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη στις 24 Ιανουαρίου 2021 στο Πεζονήσι Ερέτριας αναμένει ο τακτικός ανακριτής του Πρωτοδικείου Χαλκίδας, μετά την κακουργηματική δίωξη που άσκησε η Εισαγγελία Χαλκίδας σε βάρος συγκεκριμένων προσώπων.

Υπενθυμίζεται ότι η Εισαγγελέας Εφετών Ευβοίας, Βασιλική Δεληστάθη, άσκησε ποινική δίωξη για την πράξη της ανθρωποκτονίας από πρόθεση του Σήφη Βαλυράκη σε βάρος των προσώπων που βαρύνουν οι σχετικές ενδείξεις, μετά την προσφυγή που κατέθεσε η οικογένεια Βαλυράκη κατά της διάταξης που είχε εκδώσει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκίδας ζητώντας να τεθεί στο αρχείο η δικογραφία.

Ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης, δικηγόρος της οικογένειας Βαλυράκη είχε δηλώσει στην ΕΡΤ ότι «οι Αρχές βαρύνονται με εσφαλμένες κρίσεις. Τόσο η κρίση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών, η οποία έχει ήδη ανατραπεί και δεν μπαίνει η υπόθεση στο αρχείο, όσο και η κρίσεις των προανακριτικών υπαλλήλων του Λιμενικού Σώματος της Ερέτριας, οι οποίοι άφησαν ημιτελείς αρκετές ανακριτικές πράξεις (…). Ουσιαστικά λειτούργησαν ως συνήγοροι υπεράσπισης των υπόπτων παρά ως διωκτικές και ανακριτικές αρχές».

«Υπάρχουν στόματα τα οποία σιώπησαν, υπάρχουν στόματα τα οποία είπαν ψέματα, υπάρχουν και στόματα τα οποία άνοιξαν και είπαν την αλήθεια αβίαστα. Ο μάρτυρας ο οποίος κατέθεσε, περιέγραψε το σκάφος, περιέγραψε τους δύο δράστες που είναι ιδιοκτήτες του και περιέγραψε τη στιγμή της ανθρωποκτονίας» είχε τονίσει ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης.

Πηγή: ertnews.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.