ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Άλκη: Στενεύει ο κλοιός για τον 12ο εμπλεκόμενο – Ξέρουν το μικρό του όνομα

Δολοφονία Άλκη: Στενεύει ο κλοιός για τον 12ο εμπλεκόμενο – Ξέρουν το μικρό του όνομα
Ένας από τους εμπλεκόμενους στην δολοφονική επίθεση εναντίον του 19χρονου φοιτητή και της παρέας του
INTIME NEWS

Άλκης Καμπανός: Στα χεριά των αρχών βρίσκονται εδώ και μέρες οι έντεκα από τους 12 εμπλεκομένους στην δολοφονική επίθεση εναντίον του 19χρονου Άλκη και της παρέας του στη Θεσσαλονίκη.

Δέκα εξ αυτών βρίσκονται στα χέρια των ελληνικών αρχών, ενώ ένας 20χρονος είναι στα χέρια των αλβανικών αρχών, με το ζήτημα της έκδοσής του στην Ελλάδα να είναι… αρκετά περίπλοκο.

Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία των απολογιών των εμπλεκομένων στη δολοφονική επίθεση. Έξι από τους δέκα έχουν κριθεί προφυλακιστέοι ενώ αύριο Παρασκευή αναμένεται να απολογηθούν και οι υπόλοιποι τέσσερις.

Πλέον, τα βλέμματα όλων στρέφονται στον 12ο εμπλεκόμενο στη δολοφονία. Πρόκειται για τον οδηγό του τρίτου αυτοκινήτου, ο οποίος παραμένει ασύλληπτος.

Ο εν λόγω άντρας θεωρούνταν «φάντασμα» μέχρι στιγμής καθώς κανείς δεν γνώριζε την ταυτότητά του. Το μόνο που ήταν γνωστό ήταν ότι πρόκειται για κάτοικο του Ωραιόκαστρου.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mega, φαίνεται πως στενεύει ο κλοιός για τον 12ο εμπλεκόμενο, αφού οι αρχές γνωρίζουν το μικρό του όνομα, ενώ έχουν και μια περιγραφή για την εμφάνισή του.

Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι το τρίτο όχημα παραμένει άφαντο ακόμα.

Πλέον, για τις αρχές θεωρείται κομβικό σημείο να αποσαφηνίσουν τον ρόλο του ατόμου αυτού. Στο πλαίσιο αυτό, θεωρείται πολύ σημαντική η κατάθεση του 25χρονου «Αθηναίου», ο οποίος παραδόθηκε χθες, Τετάρτη, στην αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της απολογίας του σήμερα ο 21χρονος, έδειξε τον 25χρονο ως τον άνθρωπο που έκοψε το νήμα της ζωής του 19χρονου φοιτητή.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Στη φυλακή συνολικά έξι άτομα

Νωρίτερα, το δρόμο για τις φυλακές πήραν ακόμη τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση δολοφονίας.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, μετά από μαραθώνιες απολογίες ανακρίτρια και εισαγγελέας, ομόφωνα, τους «έδειξαν» το δρόμο για τη φυλακή σε δύο νεαρούς, 21 ετών, κι έναν 23χρονο.

Έτσι, μέχρι στιγμής για την φονική επίθεση έχουν προφυλακιστεί έξι κατηγορούμενοι, ενώ αύριο θα περάσουν την πόρτα της 7ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης οι υπόλοιποι τέσσερις συλληφθέντες.

Ο 11ος που ταυτοποιήθηκε για το άγριο έγκλημα παραδόθηκε νωρίτερα στις αρχές της Αλβανίας, όπως έκανε γνωστό σε δηλώσεις του ο συνήγορός του, ωστόσο παραμένει άγνωστο προς το παρών τι θα γίνει με την έκδοσή του στην Ελλάδα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Άλκη: Κρατούσα το δρεπάνι αλλά δεν ήταν το φονικό όργανο υποστηρίζει ο 21χρονος

Δολοφονία Άλκη: Έτοιμος να παραδοθεί ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία

Πατέρας Άλκη: Δέχομαι τη συγγνώμη των δραστών, δεν είχαν την ευκαιρία να τον κάνουν φίλο