ΕΛΛΑΔΑ

Αιτωλικό: Έλεγχοι της Αστυνομίας για κόντρες – Τους πήραν διπλώματα, άδειες κυκλοφορίας, πινακίδες

Αιτωλικό: Έλεγχοι της Αστυνομίας για κόντρες – Τους πήραν διπλώματα, άδειες κυκλοφορίας, πινακίδες
Ως αποτέλεσμα των ελέγχων, αφαιρέθηκαν 11 άδειες ικανότητας οδήγησης, 8 άδειες κυκλοφορίας και 6 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας.
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Στοχευμένοι έλεγχοι της Αστυνομίας για την αποτροπή αυτοσχέδιων αγώνων (σ.σ. κόντρες) έλαβαν χώρα τις προηγούμενες ημέρες στο Αιτωλικό.

Διενεργήθηκαν 102 τροχονομικοί έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 33 παραβάσεις για επικίνδυνους ελιγμούς, κυκλοφορία οχημάτων χωρίς σιγαστήρα, μη χρήση ζώνης και προστατευτικού κράνους στο Αιτωλικό.

Σύμφωνα με τον karvasaras.gr, ως αποτέλεσμα των ελέγχων, αφαιρέθηκαν 11 άδειες ικανότητας οδήγησης, 8 άδειες κυκλοφορίας και 6 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, από τους αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου – Ιωαννίνων, της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας και του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, διενεργήθηκαν χθες το βράδυ, σε παράπλευρη οδό, της Ιόνιας Οδού, στο ύψος του Αιτωλικού, στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι για αποτροπή αυτοσχέδιων αγώνων. Οι στοχευμένοι έλεγχοι για την αποτροπή αυτοσχέδιων θα συνεχιστούν για την διασφάλιση συνθηκών οδικής ασφάλειας και την προστασία των λοιπών χρηστών των οδών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μεσολόγγι: 18χρονη ξυλοκόπησε γιατρό που της ζήτησε να κάνει rapid test

Εντυπωσιακό φαινόμενο: Τεράστιο «πέπλο» από ιστούς αράχνης κάλυψε το Αιτωλικό (pics)