Μαριέττα Γιαννάκου: Ραγίζει καρδιές ο πρώην σύζυγός της (vid)

Newsbomb

«Ήμασταν μαζί 20 χρόνια περίπου. Είχαμε χάσει 3 παιδιά», ανέφερε ο Παναγιώτης Κουτσίκος.
Glomex

Μαριέττα Γιαννάκου: Συγκινεί ο πρώην σύζυγός της Παναγιώτης Κουτσίκος.

Συγκινεί ο πρώην σύζυγος της Μαριέττας Γιαννάκου, Παναγιώτης Κουτσίκος που μίλησε για την συνοδοιπόρο της ζωής του στην τηλεόραση του Star.

Ο Παναγιώτης Κουτσίκος φανερά συγκινημένος είπε: «Όλη της η ζωή ήταν ζωή προσφοράς και αγάπης. Σε μένα και όλο τον κόσμο. Ήμασταν μαζί 20 χρόνια περίπου. Είχαμε χάσει 3 παιδιά. Στο τέλος μας χάρισε ο Θεός. Η κόρη μας (παιδί με ειδικές ανάγκες) γνωρίζει πως έφυγε. Πήγα εγώ και της το είπα. Μιλούσαμε μέχρι το βράδυ. Αλίμονο σε αυτόν που φεύγει. Είναι ο πατέρας της εδώ. Όλα όσα είχε από τη μαμά της τα έχει από μένα. Δεν έχει στερηθεί ποτέ. Εμείς με τη Μαριέττα είχαμε πάρα πολύ καλή σχέση, δεν μας χώριζε τίποτα. Δεν χωρίσαμε για ουσιαστικούς λόγους, χωρίσαμε γιατί δεν μπορούσαμε να είμαστε μαζί. Δεν βλεπόμασταν. Αυτός ήταν ο λόγος που χωρίσαμε».

Υπενθυμίζεται ότι η πρώην υπουργός άφησε την τελευταία της πνοή την Κυριακή σε ηλικία 71 ετών.

Με δημοτική δαπάνη η κηδεία της

Τη συμμετοχή του δήμου Αθηναίων, με δημοτική δαπάνη, στην κηδεία και ταφή της Μαριέττας Γιαννάκου, «ως ελάχιστο φόρο τιµής για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφερε στον Λαό, στην Πατρίδα και στο Έθνος», αποφάσισε ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο, μετά από εισήγηση του δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη.

Την ημέρα του θανάτου της, ο δήμαρχος Αθηναίων είχε κάνει την ακόλουθη ανάρτηση: «Την Μαριέττα τη γνώριζα από μικρό παιδί. Τη θαύμαζα πάντα. Ήταν ένα παράδειγμα για όλους μας. Ανοιγε νέους δρόμους και δεν φοβόταν να τολμήσει. Μια πραγματική μαχήτρια της ζωής, μια γυναίκα δυνατή, τρυφερή και γεμάτη αγάπη. Λάτρευε την Αθήνα και αγαπούσε τη γειτονιά της. Θα μας λείψει πολύ».

Διαβάστε επίσης:

Μαριέττα Γιαννάκου: Η ζωή, η πολιτική πορεία και τα σοβαρά προβλήματα υγείας

Μαριέττα Γιαννάκου: Λουλούδια στο άδειο έδρανό της - Βαρύ το κλίμα στη Βουλή

Μαριέττα Γιαννάκου: Την Τετάρτη η κηδεία της – Η επιθυμία της οικογένειας

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved