Ανδραβίδα: Θρίλερ με τον θάνατο πατέρα, μητέρας και δύο παιδιών – Ποια στοιχεία θα το «ξεκλειδώσουν»

Newsbomb

Ανατροπή στο αποτρόπαιο έγκλημα στην Ανδραβίδα πυο ξεκληρίστικε μία ολόκληρη οικογένεια
ilialive.gr

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από το μακελειό της Ανδραβίδας.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για διακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες βρέθηκαν νεκροί, το βράδυ της Τετάρτης, ο 32χρονος πατέρας, η 37χρονη μητέρα και τα δύο παιδιά τους, ηλικίας δύο και τριών ετών αντίστοιχα, μέσα στο σπίτι τους, στην Ανδραβίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση αναμένουν τα αποτελέσματα της μακροσκοπικής εξέτασης του ιατροδικαστή που βρίσκεται στην Ανδραβίδα, αλλά και τα ευρήματα από τις πρώτες έρευνες μέσα στο σπίτι που βρέθηκαν νεκρά τα τέσσερα μέλη της οικογένειας. Παράλληλα, λαμβάνουν καταθέσεις από ενοίκους γειτονικών σπιτιών, που ενδεχομένως να αντιλήφθηκαν κάτι.

Παράλληλα σήμερα, Πέμπτη αναμένεται να διενεργηθεί στην Πάτρα η ιατροδικαστική εξέταση στις τέσσερις σορούς, ώστε να διακριβωθούν οι αιτίες θανάτου και των τεσσάρων, αλλά και η ώρα που επήλθε ο θάνατός τους.

Πληροφορίες που μετέφερε το MEGA αναφέρουν ότι ένα από τα στοιχεία που προβληματίζουν είναι ότι ο νεκρός πατέρας έχει χτύπημα στον αυχένα.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για τον άνδρα που σκότωσε τη σύζυγο και τα παιδιά τους και στη συνέχει αυτοκτόνησεαλλά το σενάριο αυτο απομακρύνεται όσο περνούν οι ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news από αστυνομικές πηγές, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για δολοφονία. Στο πλαίσιο αυτό αναζητείται, ο πρώην σύζυγος της γυναίκας, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί, το οποίο και αντίκρυσε το φρικιαστικό θέαμα με τη μητέρα, τα αδέλφια και τον πατριό του να είναι νεκροί μέσα σε ένα λουτρό αίματος.

Σε σοκ ο δεκάχρονος γιος της γυναίκας

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, το έγκλημα έγινε στο χρονικό διάστημα μεταξύ 2 το μεσημέρι και λίγο πριν τις 7 το απόγευμα. Αυτός ήταν ο χρόνος που το δεκάχρονο, μεγαλύτερο παιδί απουσίαζε από το σπίτι.

Λίγο πριν τις 7 έφτασε εκεί, άνοιξε την πόρτα και είδε την οικογένειά του δολοφονημένη. Νομίζοντας πως το μικρότερο από τα δύο αδέλφια του είναι ακόμα ζωντανό, το άρπαξε και το έσυρε έξω από το σπίτι ζητώντας βοήθεια από τους γείτονες.

Στη συνέχεια το βρέφος διακομίστηκε στο Κ.Υ. Γαστούνης, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Διαβάστε επίσης:

Ανδραβίδα: Νέες αποκαλύψεις για το στυγερό έγκλημα - Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved