ΕΛΛΑΔΑ

Το τελευταίο ζεϊμπέκικο του Δημήτρη Μητροπάνου

Το τελευταίο ζεϊμπέκικο του Δημήτρη Μητροπάνου

Πλήθος κόσμου αναμένεται να βρεθεί στην κηδεία του Δημήτρη Μητροπάνου που θα γίνει αύριο στις 14:00 από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, προκειμένου να εκφράσει την αγάπη του στον σπουδαίο καλλιτέχνη.

Από τις 10:00 το πρωί η σορός του θα βρίσκεται στο παρεκκλήσι του Α΄ Νεκροταφείου για τον τελευταίο αποχαιρετισμό από όλους εκείνους που λάτρεψαν τα τραγούδια του.

Η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Μητροπάνου, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα το πρωί της Τρίτης στο ιδιωτικό νοσοκομείο «Υγεία» προκάλεσε μεγάλη θλίψη σε όλη τη χώρα.

Ο μεγάλος ερμηνευτής έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών ενώ η αιτία θανάτου του αποδίδεται σε οξύ πνευμονικό οίδημα σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Πιο αναλυτικά, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το εν λόγω νοσοκομείο αναφέρεται ότι ο κορυφαίος καλλιτέχνης διεκομίσθη στο ΥΓΕΙΑ χθες το πρωί λόγω οξέως διαρροϊκού συνδρόμου και εμέτων.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Μητροπάνος παρουσίασε αιφνιδίως δύσπνοια με συνέπεια οι γιατροί να ζητήσουν την μεταφορά του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Εκεί, ο μεγάλος μας τραγουδιστής παρουσίασε οξύ πνευμονικό οίδημα από το οποίο και κατέληξε χθες το πρωί στις 11:00.

Η οικογένεια του Δημήτρη Μητροπάνου, πενθώντας τον λατρεμένο σύζυγο, πατέρα, αδελφό, παρακαλεί αντί στεφάνων να ενισχυθεί το Κέντρο Υποδοχής Αλληλεγγύης Ιδρύματος Αστέγων (ΚΥΑΔΑ) – λογαριασμός 064/48000015 Εθνική Τράπεζα - για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Συγκλονιστική σύμπτωση αποτελεί το γεγονός ότι σαν χθες πριν από ακριβώς ένα χρόνο, έφυγε από τη ζωή ένας άλλος σπουδαίος Έλληνας τραγουδοποιός, ο Νίκος Παπάζογλου.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Μητροπάνος: Βίντεο και φωτογραφίες

Συγκλονίζει η απώλεια του Δ. Μητροπάνου

Από οξύ πνευμονικό οίδημα εξέπνευσε ο Δημήτρης Μητροπάνος

Ο θάνατος του Δ. Μητροπάνου και τα ρίγη συγκίνησης στο Facebook

H τελευταία συνέντευξη του Δημήτρη Μητροπάνου!

Ο «φύλακας-άγγελος» του Δημήτρη Μητροπάνου