ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Ο δράστης υποστηρίζει πως δεν θυμάται τι έκανε στα παιδιά

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Ο δράστης υποστηρίζει πως δεν θυμάται τι έκανε στα παιδιά

Οι συγχωριανοί του 60χρονου μακελάρη της Ανδραβίδας, δεν μπορούν να συγκρατήσουν την οργή τους.

Οι συγχωριανοί του ξεσπούν στη θέα του 60χρονου. Η μεταφορά του στα δικαστήρια της Αμαλιάδας γίνεται υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης, με αλεξίσφαιρο γιλέκο, οδηγήθηκε στον ανακριτή και έλαβε νέα προθεσμία για να απολογηθεί αύριο.

Ο 60χρονος σκόπευε να διαφύγει στο εξωτερικό. Χωρίς όμως τα 15.000 ευρώ που έκρυβε στο σπίτι του και βρήκαν και κατάσχεσαν οι αστυνομικοί, δεν μπόρεσε να υλοποιήσει το σχέδιό του.

«Δεν θυμάμαι»

Ο Σπύρος Ανδριόπουλος, δικηγόρος του κατηγορουμένου, δήλωσε μιλώντας στο Mega ότι μίλησε με τον εντολέα του, ο οποίος ανέφερε ότι δεν ήταν τα ενοίκια η αιτία των δολοφονιών. Ο δικηγόρος του δεν μπόρεσε να αποκαλύψει περισσότερα.

Ιδιαίτερα, ο δράστης δήλωσε πως δεν θυμάται τι συνέβη με τα παιδιά: «Έχει δώσει την απάντηση από την προανάκριση, την Κυριακή το μεσημέρι, και είπε απλά ότι δεν θυμάται. Το ίδιο μου δήλωσε κι εμένα», είπε ο κ. Ανδριόπουλος. «Επικοινώνησα με ψυχίατρο και μου είπε ότι είναι δυνατόν η μνήμη να αποκλείσει πράγματα όταν είναι τραυματικά».

Σχετικά με τις ρατσιστικές αναρτήσεις του 60χρονου, ο δικηγόρος του είπε πως τέτοιες ακραίες απόψεις είναι κατακριτέες από τους πάντες στην κοινωνία, ενώ για την υπόθεση των δολοφονιών ανέφερε πως είναι ένα ειδεχθές έγκλημα που σοκάρει το πανελλήνιο.

Ρατσιστικές αναρτήσεις

Αίσθηση έχουν προκαλέσει απόψεις του 60χρονου τις οποίες έχει «ανεβάσει» δημόσια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημιουργώντας εύλογα ερωτηματικά για το εάν υπάρχουν ακόμη και ρατσιστικά κίνητρα πίσω από το στυγερό τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση στην οποία εξυμνεί το Χίτλερ, και στοχοποιεί τους Ρομά.

«Ρωτάει το παιδάκι. Τι είναι γύφτος? Απαντάω. Τέρας με μορφή ανθρώπου. Ξαναρωτάει. Τα τέρατα τα σκοτώνουμε. Απαντάω. Αυτούς δεν μπορούμε να τους πειράξουμε. Αυτός ο π*** ο Σημίτης έκανε νόμους υπέρ τους για να πάρει την ψήφο τους. Α ρε Χίτλερ. Αναστήσου να ξαναδουλέψουν οι φούρνοι», γράφει σε μία ανάρτησή του.

Σε μία ακόμη μια ανάρτηση του αναφέρεται σε Σύρους μετανάστες, τους οποίους χαρακτηρίζει ως λιποτάκτες επειδή έφυγαν από την χώρα τους εν μέσω πολέμου, αλλά και πιθανούς… κατασκόπους, που εισέβαλαν, χωρίς βίζα, παράνομα, όπως λέει, στη χώρα μας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο δράστης ήταν γνωστός για τις ακραίες απόψεις και συμπεριφορές του με ροπή στον τζόγο, είχε πυροβολήσει στα πόδια γείτονες για ασήμαντες αφορμές, είχε δηλητηριάσει ζώα γιατί τον ενοχλούσαν , ενώ φέρεται να κακοποιούσε λεκτικά και σωματικά μέλη του πολύ στενού οικογενειακού του κύκλου.

Με πληροφορίες από Mega

Διαβάστε επίσης:

Ανδραβίδα - Παναγοπούλου στο Newsbomb.gr: «Στυγνός και αμετανόητος εγκληματίας» ο μακελάρης

Ανδραβίδα: Το πλήθος ξέσπασε βρίζοντας χυδαία τον μακελάρη έξω από τα δικαστήρια

Ανδραβίδα: Στην εισαγγελέα ο δράστης του τετραπλού φονικού (vid)

Ανδραβίδα: «Βοήθησέ με να πέσω στα μαλακά» - Ο απίστευτος κυνισμός του μακελλάρη