ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις - Περιμένουν τον Μάνο Δασκαλάκη στη ΓΑΔΑ

Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις - Περιμένουν τον Μάνο Δασκαλάκη στη ΓΑΔΑ
O Μάνος Δασκαλάκης.
ΙΝΤΙΜΕ

Πάτρα: Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μάνος Δασκαλάκης τις τελευταίες ώρες βρισκόταν στη Αθήνα και διέμενε σε σπίτι φίλης του.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας καθώς πληροφορίες των τελευταίων λεπτών, αναφέρουν ότι στην ΓΑΔΑ αναμένεται ο Μάνος Δασκαλάκης, ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Για την ώρα παραμένει αδιευκρίνιστος ο λόγος για τον οποίο ο πατέρας των τριών παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στη Πάτρα μεταβαίνει στο κτήριο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μάνος Δασκαλάκης τις τελευταίες ώρες βρισκόταν στη Αθήνα και διέμενε σε σπίτι φίλης του.

Λίγο νωρίτερα η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλώντας για τον σύζυγό της στο Star υποστήριξε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης της είπε πώς θα υπερασπιστεί την κατηγορία.

Όπως είπε η 33χρονη που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόσθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας, ο Μάνος Δασκαλάκης, της διατύπωσε την ανησυχία του ότι μπορεί να βρεθεί ο ίδιος και ο πατέρας του στη φυλακή για την ίδια υπόθεση και γι' αυτό θα υποστηρίξει την κατηγορία.

Ο Μάνος φοβάται μην μπει φυλακή αυτός κι ο πατέρας του

«Είναι άδικο. Δεν έχουν τόσα στοιχεία, μου το λένε όλοι αυτό», είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου σε τηλεφωνική της συνέντευξη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Σχετικά με το αν είχε κάποια επικοινωνία με τον Μάνο Δασκαλάκη τόνισε: «Μίλησα μαζί του και μου είπε "εγώ θα πω αυτά που είδαν τα μάτια μου, από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω".

«"Είσαι σοβαρός; Ξέρεις πού είμαι;", του απάντησα». «Έχουν πέσει όλοι να με φάνε, και εγώ τι να κάνω να βάλουν εμένα και τον πατέρα μου μέσα;», μου είπε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μάνος Δασκαλάκης μεταβαίνει στην Αθήνα με τον δικηγόρο του.

Σημειώνεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου, στην οποία έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, δεν παραδέχεται την εμπλοκή της στον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Η 33χρονη συνεχίζει να κρατείται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στον 7ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, στα κρατητήρια, μέχρι και την απολογία της, την ερχόμενη Δευτέρα (4/4), στην 18η ανακρίτρια.

Υπενθυμίζεται ότι στη ΓΑΔΑ, βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (31/3) η μητέρα και η αδερφή της για να της δώσουν τα προσωπικά της αντικείμενα.

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα 4+1 «κενά» στο θρίλερ της Πάτρας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η αντίδραση της όταν άκουσε για το τοξικό αέριο στο αίμα της Τζωρτζίνας

Αλέξης Κούγιας: Γιατί λέει «όχι» στην υπεράσπισή της Ρούλας Πισπιρίγκου