ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο Μάνος φοβάται μην μπει φυλακή αυτός κι ο πατέρας του (vid)

Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από το κρατητήριο
Τι ήταν αυτό που είπε ο Μάνος Δασκαλάκης και εξόργισε τη Ρούλα μετά τη σύλληψή της
Intime News

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλάει μέσα από το κρατητήριο: «Είναι άδικο»

Για πρώτη φορά μετά τη σύλληψή της, η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας μίλησε μέσα από τη ΓΑΔΑ όπου και κρατείται. «Είναι άδικο. Δεν έχουν τόσα στοιχεία, μου το λένε όλοι αυτό», είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου σε τηλεφωνική της συνέντευξη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ο Μάνος Δασκαλάκης θα υπερασπιστεί την κατηγορία κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου για να βρει δουλειά και για να έχει χρήματα να της δίνει, δήλωσε η ίδια, αναφερόμενη σε συνομιλία που είχε μαζί του: «Μίλησα σήμερα το πρωί με τον Μάνο. Μου είπε ότι θα υπερασπιστεί την κατηγορία για να τον πάρουν για δουλειά. "Έχουν πέσει όλοι να με φάνε", μου είπε κατά τη διάρκεια της συνομιλίας», υπογράμμισε η 33χρονη.

«Μου είπε ότι θα υπερασπιστεί "εγώ θα πω αυτό που είδαν τα μάτια μου, από κει και πέρα δεν γνωρίζω"», συμπλήρωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Με έδιωξαν από τη δουλειά» της είπε για να τον ρωτήσει: «Σοβαρολογείς;». Μάλιστα η Ρούλα Πισπιρίγκου τον ρώτησε αν έχει καταλάβει πού βρίσκεται και αυτός της απάντησε: «κι εγώ τι να κάνω; Να βάλουν εμένα και τον πατέρα μου μέσα;».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μάνος Δασκαλάκης μεταβαίνει στην Αθήνα με τον δικηγόρο του.

Σημειώνεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου, στην οποία έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, δεν παραδέχεται την εμπλοκή της στον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Η 33χρονη συνεχίζει να κρατείται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στον 7ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, στα κρατητήρια, μέχρι και την απολογία της, την ερχόμενη Δευτέρα (4/4), στην 18η ανακρίτρια.

Υπενθυμίζεται ότι στη ΓΑΔΑ, βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (31/3) η μητέρα και η αδερφή της για να της δώσουν τα προσωπικά της αντικείμενα.

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα 4+1 «κενά» στο θρίλερ της Πάτρας

Σχετικές ειδήσεις