ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Καταγγελίες για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς - «Φοβάμαι μην μου ρίξουν κάτι στο φαγητό»

Πάτρα: Καταγγελίες για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς - «Φοβάμαι μην μου ρίξουν κάτι στο φαγητό»
ΙΝΤΙΜΕ

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει τις τελευταίες ώρες και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα

Μια νέα μαρτυρία βλέπει το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση – θρίλερ της Πάτρας, από άτομο του περιβάλλοντος της σπιτονοικοκυράς, ο οποίος δεν θέλησε να αποκαλύψει ούτε την ιδιότητά του, αλλά ούτε και το όνομά του.

Σύμφωνα με άνδρα που μίλησε στο Mega για τη σχέση του ζεύγους Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη με την σπιτονοικοκυρά τους, η ηλικιωμένη είχε εκφράσει φόβους για τη ζωή της.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο καταγγέλλων, η σπιτονοικοκυρά μετά το θάνατο του πρώτου παιδιού, είχε εκμυστηρευτεί ότι φοβόταν μην της κάνουν κακό ενώ συγκεκριμένα είχε αναφέρει ότι δεν απέκλειε το γεγονός να μην της ρίξουν κάτι στο φαγητό. Για τον λόγο αυτό μάλιστα έτρωγε φαγητό μόνο απ’ έξω.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν πληροφορίες, που αναφέρουν ότι η 69χρονη δεν έχει ταφεί, αλλά ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου προχώρησαν ύστερα από επιθυμία της θανούσης στην αποτέφρωση.

Κατερινόπουλος στο Newsbomb.gr για την Πάτρα: Αυτή είναι η αρχή του τέλους

H τραγική υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών της οικογένειας στην Πάτρα «βρίσκεται στην αρχή του τέλους» εκτίμησε ο επίτιμος πρόεδρος Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος μιλώντας στο Newsbomb.gr.

«Θα ψαχτούν και οι θάνατοι των άλλων δύο κοριτσιών, της Ίριδας και της Μαλένας. Θα πρέπει να δούμε αν η κατηγορούμενη μητέρα έδρασε μόνη της ή είχε συνεργούς» πρόσθεσε ο κ. Κατερινόπουλος.

Η στάση του Μάνου Δασκαλάκη

Ο πατέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκης, όταν έμαθε την είδηση για την άσκηση ποινικής δίωξης στη Ρούλα Πισπιρίγκου, ήταν αρκετά σαστισμένος.
Απέφυγε τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ενώ μέχρι σήμερα δεν έχει εμφανιστεί πουθενά.

«Η αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη δεν είναι ενός ανθρώπου που είναι πονεμένος. Αυτός βέβαια μπορεί να έχει τους λόγους του που αντιδρά έτσι» σχολίασε ο κ. Κατερινόπουλος.

Η επικοινωνία της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο και το σχόλιο του Κατερινόπουλου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, το μεσημέρι της Παρασκευής, μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ έκανε δηλώσεις για τη στάση που κρατά ο εν διαστάσει σύζυγός της. Μιλώντας στο «Star», είπε πως ο Μάνος Δασκαλάκης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, της αποκάλυψε ότι θα δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας, γιατί θέλει να κρατήσει τη δουλειά του και φοβάται ότι μπορεί να μπει φυλακή ο ίδιος και ο πατέρας του.

Ο κ. Κατερινόπουλος σχετικά με τις δηλώσεις της κατηγορούμενης μητέρας για τον Μάνο Δασκαλάκη ανέφερε στο Newsbomb.gr. «Αυτό δεν ξέρω αν αληθεύει ή το είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου για λόγους εκβιαστικούς και επικοινωνιακούς. Ξέρετε κάτι; H 33χρονη λέει πολλά και όσοι λένε πολλά τους ξεφεύγουν και πράγματα».

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Εισαγγελέας στο σπίτι του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ψύχραιμη και αδιάφορη - Αρνείται ότι σκότωσε την Τζωρτζίνα», λένε πηγές της ΕΛΑΣ

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: «Κανένα φαρμακείο δεν δίνει κεταμίνη»

Σχετικές ειδήσεις