Νέα επίθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου κατά του Μάνου Δασκαλάκη - «Φοβάται κάτι ο κύριος;»

Newsbomb

Σε νέα ολομέτωπη επίθεση κατά του Μάνου Δασκαλάκη προχώρησε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα.

Την ώρα που όλη η Ελλάδα παρακολουθεί με «κομμένη» την ανάσα τα όσα διαδραματίζονται στην υπόθεση της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας, η οικογένεια Πισπιρίγκου έχει ανοίξει... μέτωπο με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Έτσι, μετά την αίτηση διαζυγίου που θα καταθέσει η Ρούλα Πισπιρίγκου τη Δευτέρα, μετά τις δηλώσεις για «κροκοδείλια δάκρυα» του Μάνου Δασκαλάκη, ήρθε η σειρά της Δήμητρας Πισπιρίγκου, μιλώντας στον ALPHA, να επιτεθεί στον 30χρονο εν διαστάσει σύζυγο της αδερφής της.

«Εκείνος δεν ήταν που στήριζε την Ρούλα Πισπιρίγκου όλο αυτό το διάστημα; Τι έγινε και τώρα τα γυρίζει; Φοβάται κάτι ο κύριος;» είπε μεταξύ άλλων. Λίγες ώρες νωρίτερα είχε επισκεφθεί για ακόμα μία φορά με τη μητέρα της, την ΓΑΔΑ όπου κρατείται η 33χρονη. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου στηρίζει την Ρούλα και πιστεύει πως ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Παράλληλα, σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος κατά την τελευταία επίσκεψή τους στην ΓΑΔΑ, η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας την πίεσαν «να μιλήσει και να πει τα πάντα κατά του Μάνου»!

«Σ’ έχει ξεφτιλίσει παιδάκι μου, δεν το καταλαβαίνεις; Σ’ έχει σπάσει στο ξύλο τόσες φορές. Σ’ έφερε εδώ που βρίσκεσαι σήμερα. Πόσο παρακάτω ακόμη θα σε σπρώξει;». Αυτές ήταν οι κουβέντες της μάνας στη Ρούλα, τις οποίες η πρώτη μετέφερε σε άτομα της εμπιστοσύνης της, στις επικοινωνίες που είχε μαζί τους τις τελευταίες ώρες.

Σε μια χθεσινή επαφή της η μητέρα της Ρούλας έδειχνε απογοητευμένη: «Τι να πεις γι’ αυτό το παιδί; Είναι τόση η ‘’ψύχωση’’ που έχει με τον Μάνο και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Δεν μας ακούει…», ήταν μια χαρακτηριστική αποστροφή των λεγομένων της στην στον συνομιλητή της…

«Ιατρικό λάθος ο θάνατος της Τζωρτζίνας», υποστηρίζει ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου

Σε μια δήλωση που θα συζητηθεί προχώρησε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Κωνσταντίνος Ζάρδας, ο οποίος τόνισε πως όχι μόνο η 33χρονη δεν δολοφόνησε την κόρη της Τζωρτζίνα, αλλά πως ο θάνατος της 9χρονης προέρχεται από ιατρικό λάθος!

Παρά το γεγονός πως η κεταμίνη δεν υπήρχε καν στο φαρμακευτικό σχήμα που χρησιμοποιούσαν οι γιατροί στο άτυχο παιδί, η συγκέντρωση που βρέθηκε στο αίμα του ήταν η τριπλάσια από όσα θα μπορούσε να αντέξει ο οργανισμός του.

Ο κύριος Ζάρδας, ωστόσο, τόνισε στον ΑΝΤ1 πως η κεταμίνη χορηγήθηκε από τους γιατρούς στην Τζωρτζίνα κατά τη διάρκεια της διασωλήνωσής της, τονίζοντας πως «υπήρχε ιατρικό λάθος και η κεταμίνη χορηγήθηκε ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου βρισκόταν εκτός θαλάμου».

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved