ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η πρώτη αντίδραση μετά τις δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη - «Με παράτησε...»

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η πρώτη αντίδραση μετά τις δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη - «Με παράτησε...»
«Λυπάμαι. Αισθάνομαι απογοήτευση και τίποτα άλλο», είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον σύζυγό της.
INTIME

Ρούλα Πισπιρίγκου: Απαρηγόρητη για τον Μάνο: «Με παρατάει και στρέφεται εναντίον μου».

Οι δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από το γραφείο της ανακρίτριας για «αδιάσειστα στοιχεία» σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου φαίνεται πως «λύγισαν» την ίδια, που βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό, για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

«Με παρατάει και στρέφεται εναντίον μου, ενώ εγώ κατηγορούμαι άδικα. Μέχρι χθες έλεγε άλλα», είπε η ίδια μιλώντας στο Star.

«Λυπάμαι. Αισθάνομαι απογοήτευση και τίποτα άλλο», είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον σύζυγό της.

Μάνος Δασκαλάκης: Δεν μπορώ να το πιστέψω, τα στοιχεία είναι αδιάσειστα

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάνος Δασκαλάκης, νωρίτερα πήγε στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας, δηλώνοντας παράσταση πολιτικής αγωγής. Στάθηκε δηλαδή «απέναντι» στην σύζυγό του.

Όπως ο ίδιος είπε στους δημοσιογράφους, δεν απαντάει πλέον ούτε στις κλήσεις της μέσα από τη φυλακή. «Επικοινώνησα την πρώτη μέρα. Τις υπόλοιπες δεν απάντησα», τόνισε ο Μάνος Δασκαλάκης μιλώντας στους δημοσιογράφους.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μέχρι την τελευταία στιγμή η γυναίκα που υποστήριζα έχει διαπράξει κάτι τέτοιο. Είμαι σοκαρισμένος, τα στοιχεία όμως είναι αδιάσειστα», είπε μεταξύ άλλων, νωρίτερα, ο πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών.

Ερωτηθείς για την αντίδραση της οικογένειάς του μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας ο Μάνος Δασκαλάκης είπε ότι «δεν μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε κανείς. Περιμένουμε να λάμψει η αλήθεια και για τα άλλα δύο παιδιά».

Δήλωσε, επίσης, πρόθυμος να συνεργαστεί με τις αρχές για την υπόθεση του θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας επισημαίνοντας ότι «μέχρι τώρα είχαμε δύο ιατροδικαστικές αποφάσεις που δεν μας είχαν δείξει καμία εγκληματική ενέργεια και με αυτά πορευόμασταν».

Ο Μάνος Δασκαλάκης απάντησε και στη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου και τις καταγγελίες περί κακοποίησης της Τζωρτζίνας λέγοντας ότι «δεν ισχύουν τα περί κακοποίησης. Είχε έρθει η κοινωνική υπηρεσία μετά από κλήση και αυτοί ξέρουν τι έχει γίνει» ενώ για τη δεύτερη περίπτωση είπε ότι «το παιδί πήγε στο Καραμανδάνειο με κάτι δερματικό».

Δικηγόρος Μάνου Δασκαλάκη: Στυγνή δολοφονία που τελέστηκε με μεθοδικότητα ο θάνατος της Τζωρτζίνας

Το σκεπτικό πίσω από το οποίο βρίσκεται η απόφαση του Μάνου Δασκαλάκη να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση της δολοφονίας της 9χρονης κόρης του Τζωρτζίνας από την σύζυγό του και μητέρα του κοριτσιού, Ρούλα Πισπιρίγκου, ανέλυσε ο δικηγόρος Δημήτρης Καράμπελας.

«Σε συνδυασμό με τα δείγματα των τοξικολογικών εξετάσεων οι εμπειρότατοι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται σε θάνατο με λήψη κεταμίνης Τα συμπεράσματα αυτά των προανακριτικών αρχών επιβεβαίωσαν ο εισαγγελέας και η ανακρίτρια τόσο σε πρώτο χρόνο με την έκδοση του εντάλματος σύλληψης όσο και σε δεύτερο χρόνο με την προφυλάκιση της κατηγορούμενης. Ο εντολέας μου μετά το αρχικό σοκ είναι πεπεισμένος ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια πίσω από την οποία είναι η κατηγορούμενη» είπε αρχικά ο κ. Καράμπελας.

Όπως σημείωσε «πρόκειται για μια στυγνή δολοφονία που τελέστηκε σε απόλυτα ήρεμη ψυχική κατάσταση και με μεθοδικότητα αν λάβουμε υπόψη ότι είχαν προηγηθεί άλλες πέντε απόπειρες, όπως αναφέρεται στη δικογραφία για την οποία σήμερα ενημερωθήκαμε»

«Με τα δεδομένα αυτά δηλώσαμε ότι στην ποινική διαδικασία ο κ. Μάνος Δασκαλάκης υπόστηρίζει αυτή την κατηγορία για να δικαιωθεί η μνήμη της Τζωρτζίνας και σαν ελάχιστο φόρος τιμής στη μνήμη της» πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Ο κ. Καράμπελας αναφέρθηκε, τέλος, και στην έρευνα για τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας, την Ίριδα και τη Μαλένα η οποία είναι σε εξέλιξη από δύο ανώτατους εισαγγελικούς λειτουργούς σημειώνοντας ότι «ο εντολέας μου περιμένει τα αποτελέσματα για το αν ο θάνατος που μέχρι τώρα είναι πεπεισμένος ότι οφείλεται σε παθολογικά αίτια δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα»

Διαβάστε επίσης:

«Σεισμός» αποκαλύψεων για την Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση

Μάνος Δασκαλάκης: Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει κάνει κάτι τέτοιο, τα στοιχεία είναι αδιάσειστα

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θέλει να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους: «Το κλάμα της είναι βουβό»

Αποκάλυψη από το Χαμόγελο του Παιδιού: Η Εισαγγελία είχε λάβει αναφορά κακοποίησης της Τζωρτζίνας