ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Το πανάκι της Ίριδας δίνει απαντήσεις για τον θάνατό της

Πάτρα: Το πανάκι της Ίριδας δίνει απαντήσεις για τον θάνατό της

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση θρίλερ της Πάτρας - Το στοιχείο που μπορεί να «δείχνει» έγκλημα στη Μαλένα

Στο «μικροσκόπιο» βρίσκονται οι θάνατοι των άλλων δύο παιδιών από την Πάτρα. Το πανάκι της Ίριδας φαίνεται πως δίνει απαντήσεις στους ιατροδικαστές. Το στοιχείο που θα μπορούσε να φωτογραφίζει εγκληματική ενέργεια στην περίπτωση της Μαλένας.

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών και των ιατροδικαστών έχουν μπει οι θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας, αφού ερευνάται πλέον εάν και αυτοί οφείλονται σε εγκληματική ενέργεια. Όσον αφορά την περίπτωση του έξι μηνών μωρού, φαίνεται ότι το πανάκι που βρέθηκε στην κούνια του θα δώσει πολλές απαντήσεις για τα αίτια θανάτου του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, δεν είναι τυχαίο που αυτό το πανάκι παραμένει στα χέρια της ιατροδικαστικής υπηρεσίας της Πάτρας και συγκεκριμένα της κυρίας Αγγελικής Τσιόλα, η οποία διενήργησε μια πλήρη ιατροδικαστική εκθεση.

Πάνω σε αυτό το πανάκι βρέθηκαν κηλίδες με κάποιο υγρό, το οποίο παραπέμει σε αίμα. Η ιατροδικαστής κατα τη νεκροψία του παιδιού είχε εντοπίσει «μικρή λύση της συνέχειας του στοματικού βλεννογόνου», δηλαδή τραύμα μέσα στο στόμα του παιδιού.

Τώρα, εξετάζεται εάν αυτό συνδέεται με ακόμη δύο βασικά ευρήματα που είχαν διαπιστωθεί, όπως:

  • έντονο οίδημα και συμφόρηση στους πνευμονες
  • αλλοιώσεις στον εγκέφαλο ως αποτέλεσμα ανοξυγοναιμίας

Η κατάθεση της κυρίας Τσιόλα είναι κομβική και θα συμπληρώσει τα κομμάτια του παζλ που λείπουν.

Δείτε το βίντεο:

Το στοιχείο που μπορεί να «φωτογραφίζει» εγκληματική ενέργεια στον θάνατο της Μαλένας

Το Star αποκάλυψε σήμερα ένα ακόμη στοιχείο το οποίο θα μπορούσε να φωτογραφίζει εγκληματική ενέργεια όσον αφορά τον θάνατο της Μαλένας. Το εύρημα αυτό βρίσκεται στις ιστολογικές του παιδιού.

Συγκεκριμένα, στην ιστολογική εξέταση της Μαλένας υπάρχουν δύο ευρήματα, τα οποία συνδυαστικά θα μπορούσαν να δώσουν απαντήσεις στο θρίλερ τηε εγκληματικής ενέργειας.

Eκτός από έντονο πνευμονικό οίδημα και την έντονη πνευμονική συμφόρηση διαπιστώθηκαν ακόμα:

  • Εκτεταμένη εκφύλιση στο συκώτι
  • Ήπιες παρεγχυματώδεις αλλοιώσεις νεφρού

Απο πού μπορούν να προκληθούν, όμως, οι αλλοιώσεις σε συκώτι και νεφρό;

«Οι αλλοιώσεις σε νεφρά και συκώτι είναι αλλοιώσεις που εμφανίζονται μετά από τοξική δράση φαρμάκου ή δηλητηρίου. Πρέπει να μελετηθούν τα φάρμακα που δόθηκαν στη Μαλένα για να είμαστε σίγουροι ότι δεν προκαλούν ανάλογες τοξικές δράσεις στα όργανα», τόνισε ο ιατροδικαστής, Δημήτρης Γαλεντέρης.

Η τοξικολογική εξέταση, ωστόσο, που είχε διενεργηθεί στο ίδιο εργαστήρι που έγινε και της Τζωρτζίνας, βγήκε καθαρή. Στις κατηγορίες δεν αναγράφεται κάπου η κεταμίνη ή οι αναισθητικές ουσίες.

«Καθαρή είναι, απλά δεν υπήχε η κλινική υποψία τη δεδομένη στιγμή, οπότε και η διερεύνηη δεν συμπεριέλαβε τοξικές ουσίες ή δηλητήρια που θα μπορούσαν να προκαλέσουν τον θάνατο με την πρόθεση για ανθρωποκτονία», υπογράμμισε ο κ. Γαλαντέρης.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στην Πάτρα: Γιατί ένα διαφορετικό πόρισμα από τους ιατροδικαστές θα περιπλέξει την ανάκριση

Ανάρτηση «φωτιά» για το θρίλερ της Πάτρας από τον Χρήστο Ρουγκάλα – «Όλα έγιναν για το χρήμα»