ΕΛΛΑΔΑ

Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου: Για δεύτερη ημέρα αναζητούν τον άνδρα που φέρεται να πήδηξε στη θάλασσα

Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου: Για δεύτερη ημέρα αναζητούν τον άνδρα που φέρεται να πήδηξε στη θάλασσα
Intime News

Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου: O άνδρας αγνοείται από το μεσημέρι της Πέμπτης

Συνεχίζονται για δεύτερη μέρα οι έρευνες από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών για τον εντοπισμό του άνδρα που φέρεται ότι το μεσημέρι της Πέμπτης βούτηξε στο κενό από τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου.

Παρά τη μεγάλη κινητοποίηση δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος του. Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr και εφημερίδας «Πελοπόννησος», πρόκειται για 42χρονο από την Αιτωλοακαρνανία.

Εκινείτο στο ρεύμα προς Αντίρριο και στον ύψος του πρώτου πυλώνα, ακινητοποίησε το αυτοκίνητο του. Εγινε αντιληπτός από όχημα της γέφυρας που εκτελούσε περιπολία στο αντίθετο ρεύμα με τον υπάλληλο να τον ενημερώνει πως δεν επιτρέπεται η στάθμευση και με εκείνον να του γνέφει καταφατικά. Οταν το περιπολικό προσέγγισε το σημείο εντόπισε μόνο το αυτοκίνητο.

Ο 42χρονος έχει καταγραφεί από τις κάμερες της Γέφυρας να περνά στο πεζοδρόμιο του καταστρώματος και να εξαφανίζεται. Ωρες αγωνίας για τους γονείς του, που χθες το απόγευμα βρέθηκαν στο σημείο των ερευνών.

Στην επιχείρηση του Λιμενικού συνδράμουν και ιδιωτικά σκάφη ενώ μέλη του Ερυθρού Σταυρού και εθελοντικών ομάδων, πραγματοποιούν έρευνες στη ξηρά.

Διαβάστε επίσης:

«Χειροπέδες» σε φοιτητές που σκαρφάλωσαν σε πυλώνα στη γέφυρα Ρίο-Αντίρριο