ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Ιατροδικαστές ζητούν εκταφή της Τζωρτζίνας – Τι ψάχνουν

Πάτρα: Ιατροδικαστές ζητούν εκταφή της Τζωρτζίνας – Τι ψάχνουν
Πάτρα: Νέα εξέλιξη για την υπόθεση της δολοφονίας της Τζωρτζίνας καθώς ιατροδικαστές ζητούν την εκταφή της
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Πάτρα: Νέα εξέλιξη για την υπόθεση της δολοφονίας της Τζωρτζίνας καθώς ιατροδικαστές ζητούν την εκταφή της

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για την υπόθεση της δολοφονίας της Τζωρτζίνας από τη μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου, από την Πάτρα καθώς δεν αποκλείεται εκτός από την κεταμίνη να έχουν χορηγηθεί και άλλες ουσίες στην 9χρονη.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA, ιατροδικαστές ζητούν εκταφή της Τζωρτζίνας καθώς υποπτεύονται ότι μπορεί να χορηγούνταν και άλλες ουσίες στο μικρό κορίτσι.

Κατά τους ιατροδικαστές που ζητούν την εκταφή της σορού της Τζωρτζίνας έχει καθυστερήσει η λήψη τριχών, ώστε να διαπιστωθεί ποιες φαρμακευτικές ουσίες, πιθανόν δηλητηριώδεις, τις έχουν χορηγηθεί.

Σημειώνεται πως στις καταθέσεις από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας καταγράφεται ότι η Τζωρτζίνα εμφάνιζε και άλλα περίεργα συμπτώματα που πιθανότατα να οφείλονται στην μακρόχρονη χορήγηση κάποιας τοξικής ουσίας.

Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους πέντε βίντεο που δείχνουν την Τζωρτζίνα «να υποφέρει», όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων» Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA.

Μάλιστα όπως ανέφερε ο ίδιος, τις επόμενες ημέρες πρόκειται να καταθέσουν 40 γιατροί αναφορικά με τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας, λίγο πριν καταλήξει. Πρόκειται για γιατρούς από το «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο αλλά και από το «Αγλαΐα Κυριακού» όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα τον Ιανουάριο που πέρασε. Από αυτές οι δέκα καταθέσεις είναι ιδιαίτερα καθοριστικές για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Η αδιαφορία της μάνας... Ρούλας Πισπιρίγκου

Ανάμεσα στους γιατρούς που θα καταθέσουν υπάρχουν μαρτυρίες που μιλούν για χαρακτηριστική αδιαφορία της Ρούλας Πισπιρίγκου, περίεργες κινήσεις και λεγόμενα πως η συμπεριφορά της δεν αντιστοιχούσε σε αυτήν μιας μητέρας που το παιδί της νοσηλεύεται.

Επίσης οι γιατροί του νοσοκομείου του Ρίου, αναμένεται να αναφερθούν και σε εννέα ύποπτα επεισόδια που υπέστη η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Μάλιστα, πέντε από αυτά έχουν βιντεοσκοπηθεί. «Τα έχω δει» είπε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος και τόνισε ότι: «σε αυτά φαίνεται η άτυχη Τζωρτζίνα να υποφέρει βραδυκαρδίες, αναπνευστικά προβλήματα…».

Ο κ. Λαμπρόπουλος επεσήμανε ακόμη ότι ανάμεσα στις καταθέσεις, θα είναι και αυτή μιας νοσοκόμας η οποία θα αναφέρει την ερώτηση της 33χρονης για την ύπαρξη καμερών στο δωμάτιο του παιδιού.

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ποιον κάλεσε πριν μεταφερθεί η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο

Πάτρα: H Πισπιρίγκου πήρε... φόρα με τα εξώδικα – Μετά τον Μάνο Δασκαλάκη έστειλε και σε ΜΜΕ

Πάτρα: Ιατροδικαστής «καίει» την Πισπιρίγκου για το οξυγόνο

Πάτρα: Εξώδικο στον Μάνο έστειλε η Πισπιρίγκου – Τον κατηγορεί και για τα sms που αντάλλασσαν