ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αρχές Ιουνίου το αίτημα αποφυλάκισής της

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αρχές Ιουνίου το αίτημα αποφυλάκισής της
Η 33χρονη κατηγορουμένη για το θάνατο της Τζωρτζίνας
Intime News

Αντίστροφα έχει αρχίσει να μετρά ο χρόνος μιας πιθανής αποφυλάκισης της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Με τις έρευνες των Αρχών να συνεχίζονται, την ιατροδικαστική υπηρεσία να αναζητά νέα στοιχεία και τη δικαιοσύνη να συνεχίζει την έρευνά της, η νομική πλευρά της προφυλακισμένης δείχνει να φτάνει στο πρώτο βήμα.

Με βάση πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» οι δικηγόροι της ετοιμάζονται να καταθέσουν το αίτημα αποφυλάκισής της, στις αρχές Ιουνίου.

Αν και η γενικότερη εκτίμηση του νομικού κόσμου είναι ότι το αίτημα αυτό δε θα έχει αίσιο αποτέλεσμα, η υπεράσπιση της κατηγορουμένης θα «πατά» σε δύο πυλώνες.

Αρχικά ότι από την προφυλάκισή της μέχρι σήμερα, οι έρευνες δεν ανέδειξαν κάποιο στοιχείο που να ενισχύει το αρχικό της εγκληματικής πράξης.

Επιπλέον, από την ιατροδικαστική έκθεση Μπουζιάνη για τις συνθήκες θανάτου της Τζωρτζίνας, προκύπτουν «εμφανή κενά και ερωτήματα» για τους χειρισμούς του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στο «Αγλαΐα Κυριακού».

Σημαντικό υπόβαθρο αποτελεί για τους δικηγόρους της 33χρονης, αυτό που αποκόμισαν από την ανακρίτρια την ημέρα που ελήφθη η απόφαση προφυλάκισής της, ότι δηλαδή η ίδια η δικαστική λειτουργός έδειξε εμφανώς να προβληματίζεται για το αν θα πρέπει να μπει στη φυλακή, γι΄ αυτό και τη ρώτησε αν θα δεχόταν τους περιοριστικούς όρους, εφόσον αφηνόταν ελεύθερη.

Σχετικά με την υπόθεση της σπιτονοικοκυράς, το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ενδέχεται να υπάρξει και δίωξη για την υπόθεση της Ευγενίας Κούτρα.

Δείτε το βίντεο του Mega

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη: Πασίγνωστος δημοσιογράφος προτίθεται να καταθέσει στοιχεία υπέρ της Πισπιρίγκου


Πάτρα: «Εγκληματική ενέργεια» ο θάνατος της Μαλένας θα καταθέσει η ιατροδικαστής Τσάκωνα