ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: Το πρωί απόπειρα ληστείας... το μεσημέρι σύλληψη

Μεσολόγγι: Το πρωί απόπειρα ληστείας... το μεσημέρι σύλληψη
Συνελήφθησαν χθες μεσημέρι, στην πόλη του Μεσολογγίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας άνδρας και μια γυναίκα που αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν μικρό χρηματικό ποσό από αλλοδαπό άνδρα.
INTIME

Τυχερός στην ατυχία του άνδρας στο Μεσολόγγι, ο οποίος έπεσε θύμα απόπειρας ληστείας, όμως για καλή του τύχη διερχόμενοι είδαν του ληστές, οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή και «πιάστηκαν» άμεσα από την αστυνομία.

Απόπειρα ληστείας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, 10 Ιουνίου στο Μεσολόγγι, όταν ένας άνδρας μαζί μς τη συνεργό του προσέγγισαν με αυτοκίνητο αλλοδαπό άνδρα, o οποίος κινούνταν πεζός, εξήλθαν του οχήματος και κρατώντας ο άνδρας αιχμηρό αντικείμενο με την απειλή βίας, του ζήτησαν να τους παραδώσει μικρό χρηματικό ποσό.

Ευτυχώς δεν πρόλαβαν να ολοκλήρωσαν την πράξη τους καθώς έγιναν αντιληπτοί άμεσα από διερχόμενους πολίτες και τράπηκαν σε φυγή.

Για την διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκε ενδελεχής έρευνα. Το μεσημέρι της ίδιας μέρας συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρα ληστείας και της παράβασης του νόμου περί όπλων, σύμφωνα με το agrionionews.gr.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.