ΕΛΛΑΔΑ

Ματίνα Παγώνη: «Η χειρότερη στιγμή της ζωής μου είναι όταν έφυγε από τη ζωή η μητέρα μου»

Ματίνα Παγώνη: «Η χειρότερη στιγμή της ζωής μου είναι όταν έφυγε από τη ζωή η μητέρα μου»
Η Ματίνα Παγώνη
Glomex

Η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη, μίλησε για τη ζωή της στην τηλεόραση του MEGA.

Η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Ματίνα Παγώνη, το πρωί της Παρασκευής παραχώρησε μια συνέντευξη διαφορετική από τις άλλες καθώς μίλησε για τη ζωή της, για όσα λατρεύει να κάνει αλλά και για τη δυσκολότερη στιγμή που έχει βιώσει.

Η Ματίνα Παγώνη βρέθηκε στο πλατό του «Mega Καλημέρα» με αφορμή την πανδημία, αλλά τελικά η συζήτηση κατέληξε σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη.

Αρχικά, μίλησε για τις σπουδές της και για την κόντρα με τους γονείς της. Όπως είπε, είχε περάσει στην κτηνιατρική, ωστόσο αποφάσισε να φύγει στην Ιταλία και να σπουδάσει ιατρική, κάτι για το οποίο δεν ήταν σύμφωνη η οικογένειά της.

Ερωτώμενη για τα πράγματα που λατρεύει να κάνει στην καθημερινότητά της, δηλώνει πως από τα 17 της, πάθος της αποτελεί το ντύσιμο και το βάψιμο.

«Είχα ασχοληθεί, είχα μάθει σκι, αλλά μετά από ένα τροχαίο, έβαλα λάμα στο πόδι και απαγορευόταν να κάνω», προσέθεσε.

«Με ενοχλεί που μου λένε όλοι ότι η τηλεόραση με αδικεί και έχουν δίκιο, είναι τα φώτα, το βάψιμο», πρόσθεσε.

Όσον αφορά τη χειρότερη στιγμή της ζωής της, η γιατρός αποκάλυψε πως ήταν η απώλεια της μητέρας της.

«Δεν το αποδέχτηκα ποτέ. Ίσως με επηρέασε η τελευταία στιγμή που την είδα, δεν την πρόλαβα στο κρεβάτι στην εντατική, αλλά τη στιγμή που την είχαν βάλει στη μαύρη σακούλα» περιέγραψε.

Τέλος, σχετικά με την απόφασή της να μην ακολουθήσει το δρόμο της μητρότητας, δήλωσε πως «με τα παιδία δεν μπορώ πολλά, πολλά, μετά το δεκάλεπτο δεν μπορώ να ασχοληθώ».

Σχετικές ειδήσεις