Δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης: «Ζούμε μια πύρινη κόλαση»

Newsbomb

Ο δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης μιλώντας στο MEGA δήλωσε ότι η μάχη με την φωτιά όλο το βράδυ ήταν σώμα με σώμα και σχετικά με τα ενεργά μέτωπα που υπάρχουν ακόμα τις πρώτες πρωινές ώρες είναι δύο, στις περιοχές Μπουρμπάχτι και Πλασσάνης.

Δραματικές είναι οι ώρες για τις περιοχές της Πεντέλης, του Γέρακα και της Παλλήνης λόγω των ανεξέλεγκτων πύρινων μετώπων που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Λίγο μετά τις 6.30 το πρωί, ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός αναφέρθηκε στην εξέλιξη της φωτιάς καθώς και τις δυνάμεις που βρίσκονται στο πεδίο ώστε να γίνουν προσπάθειες να περιοριστεί.

Η φωτιά καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας άλλαζε συνεχώς κατεύθυνση γεγονός που καθιστούσε την αντιμετώπιση της εξαιρετικά δύσκολη.

Ο κ.Κουτουλάκος, δημοτικός σύμβουλος της Πεντέλης, μιλώντας το πρωί στην «Κοινωνία Ώρα MEGA», δήλωσε ότι οικισμοί με τα μεγαλύτερα προβλήματα, έχουν εκκενωθεί από χθες νωρίς το απόγευμα.

Η κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί πρόκειται για μάχη σώμα με σώμα.

«Οι οικισμοί με τα ενεργά μέτωπα είναι οι δύο περιοχές του Μπουρμπάχτι και της Πλασσάνης, με τα εναέρια μέσα να κάνουν ρίψεις για να περιορίσουν τα πύρινα μέτωπα», δήλωσε ο κ. Κουτουλάκος.

Σχετικά με τις ζημιές σχολίασε ότι είναι πολλές αλλά πρωτεύον ζήτημα αυτή την στιγμή είναι οι ανθρώπινες ζωές.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved