ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννης Στρατάκης: Μετά το συμβάν στο Προεδρικό Μέγαρο, ιδρύει το «Κόμμα της Σαγιονάρας»

Ιωάννης Στρατάκης: Μετά το συμβάν στο Προεδρικό Μέγαρο, ιδρύει το «Κόμμα της Σαγιονάρας»
O Ιωάννης Στρατάκης.
Intime News / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ο μουσικός της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ Ιωάννης Στρατάκης, δίνει «συνέχεια» στη συζήτηση γύρω από την εμφάνισή του στο Προεδρικό Μέγαρο

Στην 48η Επέτειο για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Ιωάννης Στρατάκης εμφανίστηκε ώρες πριν την έναρξη της εκδήλωσης με βερμούδα και σαγιονάρα, όμως αργότερα άλλαξε για την εκδήλωση.

Ο Άρης Πορτοσάλτε άσκησε κριτική στον μουσικό της ΕΡΤ, ενώ το ίδιο έκανε και το πρωί της Τρίτης (26/7) μέσα από την εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΙ.

Ο Ιωάννης Στρατάκης, μετά την πρώτη του ανάρτηση – απάντηση στους επικριτές του, έκανε νέα ανάρτηση όπου «τρολάρει» την τεράστια διάσταση που έχει πάρει το θέμα. Σε αυτή αναφέρει πως θα ιδρύσει το «Κόμμα της Σαγιονάρας», υποστηρίζοντας πως ήρθε η ώρα να…εξαργυρώσει την αναγνωρισιμότητα που πλέον έχει κερδίσει.

«Ἰδού! ἰδού ἡ πέτρα τοῦ σκανδάλου. Ἦλθε ἡ ὥρα νὰ ἐξαργυρώσω τὴν τόση προσοχὴ τοῦ Ἑλλαδικοῦ κοινοῦ, ἀνακοινῶν τὴν ἵδρυσιν τοῦ κόμματος τῆς Σαγιονάρας. Ἡ Νίκη εἶναι δική μας! Ἐλᾶτε κάλπες, θὰ βαδίσωμεν γιὰ ἄλλην μιὰν φορά τὴν ὁδόν τῆς ἐθνικῆς παλινορθώσεως. Τρέμετε ἀντίπαλα δέη!», έγραψε ο Ιωάννης Στρατάκης.

Ιωάννης Στρατάκης: «Πήγα απευθείας στο Προεδρικό Μέγαρο με τη βερμούδα και την παντοφλίτσα μου»

Ο ίδιος μίλησε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Alpha τώρα» και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη και εμφανίστηκε -αρχικά- με βερμούδα και σαγιονάρα στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Το πρωί που σηκώθηκα κι ενώ κοιτάζω συνήθως το email μου, έπεσε το μάτι μου στη φωτογραφία μου. Μετά άρχισα να διαβάζω και κράτησε όλο αυτό το πράγμα μισή ώρα. Ήταν λίγο σοκαριστικό θα έλεγα και με έπιασε τρέμουλο. Υπήρχαν κυρίως αρνητικά σχόλια και αναρωτήθηκα ''ρε παιδιά εγώ τα έκανα όλα αυτά;''.

Είχαμε αναλάβει με ένα κλιμάκιο από την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ να επενδύσουμε μουσικά κάποια στιγμή στην εκδήλωση. Όταν φτάσαμε εκεί, πήγαμε για να κάνουμε την πρόβα μας. Αυτό έγινε αρκετές ώρες πριν την αρχή της εκδήλωσης. Μετά από το τέταρτο της δοκιμής, είχαμε δύο με δυόμιση ώρες που δεν είχαμε τι να κάνουμε. Είχα ενός πολύ καλού μου φίλου τον γάμο μία ημέρα πριν, η γιορτή συνεχίστηκε μετά στην παραλία και έφυγα κι εγώ με τη βερμούδα και την παντοφλίτσα μου. Πήγα απευθείας στο Προεδρικό Μέγαρο.

Βεβαίως, είχα τη στολή μου να το πω έτσι. Σκεφτόμουν πως αν έβαζα το κοστούμι και το λουστρίνι μου επειδή οδηγούσα μιάμιση ώρα, δε θα μπορούσα να παίξω. Είναι πολύ ενοχλητικό να είναι ιδρωμένα τα ρούχα», δήλωσε ο Ιωάννης Στρατάκης.