ΕΛΛΑΔΑ

Παλιοσπύρου για την επίθεση με καυστικό οξύ σε 49χρονη στη Μεσσήνη: Είμαι σοκαρισμένη (vid)

Παλιοσπύρου για την επίθεση με καυστικό οξύ σε 49χρονη στη Μεσσήνη
Στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, με σοβαρά εγκαύματα στην περιοχή του ματιού, η 49χρονη η οποία δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό
Instagram

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο πλευρό της 49χρονης που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό 

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι τον Μάιο του 2020, μίλησε για το νέο περιστατικό στη Μεσσήνη, όπου μία 49χρονη γυναίκα δέχθηκε στο πρόσωπο καυστικό υγρό από τον πρώην σύζυγό της.

«Είμαι σοκαρισμένη, ενημερώθηκα χθες. Κάθε φορά που ακούω κάποιο παρόμοιο περιστατικό, η αλήθεια είναι ότι με ταράζει και ακόμα δεν το καταλαβαίνω πώς ένας άνθρωπος μπορεί να προβεί σε μια τέτοια πράξη, το σίγουρο είναι πως κάτι πρέπει να μας προβληματίσει», τόνισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μιλώντας στον Alpha.

Και συνέχισε: «Νιώθω ότι δεν είμαστε ασφαλείς, μιλάω με πολλές γυναίκες που μου λένε το ίδιο πράγμα, άρα πιστεύω ότι πρέπει κάτι να αλλάξει δραστικά στην πρόληψη και μετά στην αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών..

Ενώ για την 49χρονη που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό, η Ιωάννα δήλωσε πως θα βρίσκεται στο πλευρό της, ό,τι κι αν την χρειαστεί. «Ελπίζω η γυναίκα αυτή να τα καταφέρει, πιστεύω σε εκείνη. Έχω μάθει είναι δυνατή και εγώ σε ό,τι χρειαστεί εννοείται θα είμαι δίπλα της», δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στον Alpha.

Σχετικές ειδήσεις