ΕΛΛΑΔΑ

Μεσσήνη: Το σχέδιο του 50χρονου που έριξε υδροχλωρικό οξύ στην πρώην σύζυγό του

Μεσσήνη: Το σχέδιο του 50χρονου που έριξε υδροχλωρικό οξύ στην πρώην σύζυγό του
Εμμονικός ο δράστης με την πρώην σύζυγό του
INTIME

Ο 50χρονος είχε στήσει καρτέρι στην πρώην σύζυγό του προκειμένου να της επιτεθεί με υδροχλωρικό οξύ

Ένα νέο περιστατικό βίας συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης 10 Αυγούστου στην Ανάληψη Μεσσήνης, όταν μια 49χρονη γυναίκα την ώρα που έφθανε στη δουλειά της δέχθηκε επίθεση με υδροχλωρικό οξύ από τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του.

Η 49χρονη εργαζόταν σε βιομηχανικό πλυντήριο – καθαριστήριο της περιοχής

Η γυναίκα έως αυτή την ώρα νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, βρίσκεται εκτός κινδύνου, όμως έχει σοβαρά εγκαύματα στην περιοχή του ματιού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας και μετά από την έρευνα που έγινε, φαίνεται ότι ο 50χρονος είχε στήσει καρτέρι στην πρώην σύζυγό του. Προσέγγισε τη γυναίκα έχοντας καλύψει το πρόσωπό του και την ώρα που εκείνη έμπαινε στον χώρο εργασίας της, της επιτέθηκε τοποθετώντας πάνω στο στόμα και τη μύτη της, ένα πανί εμποτισμένο με υδροχλωρικό οξύ ενώ στη συνέχεια της έριξε στο πρόσωπο μια φιάλη με το ίδιο υγρό, την ώρα που η ίδια προσπαθούσε να αντισταθεί.

Όπως φαίνεται ο δράστης ήταν εμμονικός με την πρώην γυναίκα του. Έχει συλληφθεί από τους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί σχετική δικογραφία ενώ σύντομα θα οδηγηθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθη βραδινές ώρες σήμερα, Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 50χρονος ημεδαπός για τον τραυματισμό με χημικό υγρό 49χρονης ημεδαπής, που έλαβε χώρα σε περιοχή της Μεσσήνης. Όπως προέκυψε, ο 50χρονος πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, προσέγγισε την ημεδαπή έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηρίστηκα του προσώπου του, κατά το χρόνο που αυτή εισερχόταν στην επιχείρηση όπου εργάζεται και της επιτέθηκε αρχικά τοποθετώντας πανί εμποτισμένο με υγρό στο στόμα και τη μύτη της και στη συνέχεια ρίχνοντας στο πρόσωπό της φιάλη με το ίδιο υγρό. Η 49χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Ο συλληφθείς με τη σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση».