ΕΛΛΑΔΑ

Πυροβολισμοί με δύο τραυματίες στην πλατεία Βάθη - Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας στο Newsbomb.gr

Πυροβολισμοί με δύο τραυματίες στην πλατεία Βάθη - Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας στο Newsbomb.gr
Newsbomb.gr / Νίκος Χριστοφάκης

«Συναγερμός» στο κέντρο της Αθήνας. Έπεσαν πυροβολισμοί με έναν τραυματία στην πλατεία Βάθη και στις οδούς Μάρνης και Αχαρνών. 

«Συναγερμός» σήμανε πριν από λίγη ώρα στην ΕΛΑΣ, μετά από πυροβολισμούς στο κέντρο της Αθηνας.

Σύμφωνα με πληροφοριες, το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στις 14.50, στη συμβολή των οδών Μάρνης και Αχαρνών, με δύο άτομα να εχουν τραυματιστεί .

Το σημείο άμεσα αποκλείστηκε απο αστυνομικούς ενώ βρέθηκαν τρεις κάλυκες πυροβόλου όπλου.

Ο ένας τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ ο δεύτερος, που ήταν σε καλύτερη κατάσταση, πήγε μόνος του σε ιατρείο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Αυτόπτης μάρτυρας στο Newsbomb.gr: «Ο κόσμος έτρεχε πανικόβλητος να σωθεί»

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με πολίτη που διατηρεί επιχείρηση στην περιοχή. Όπως μας λέει, από τη μία στιγμή στην άλλη «επικράτησε πανικός»:

«Βγήκαμε έξω ανάστατοι μόλις ακούσαμε τους πυροβολισμούς και είδαμε τον κόσμο να τρέχει πανικόβλητος, να καλύπτεται πίσω από αμάξια, ο κάθε ένας να κάνει ότι μπορεί για να σωθεί από τους πυροβολισμούς».

Τότε, οι παρευρισκόμενοι είδαν έναν άνθρωπο στο έδαφος, προφανώς το θύμα που τραυματίστηκε πιο σοβαρά. «Πιστέψαμε ότι είναι νεκρός, ευτυχώς τώρα λένε ότι είναι τραυματίας», υπογραμμίζει ο αυτόπτης μάρτυρας. «Η αστυνομία έφτασε περίπου 15 λεπτά μετά τους πυροβολισμούς. Τους δράστες εγώ προσωπικά δεν πρόλαβα να τους δω», αναφέρει χαρακτηριστικά.